Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Panel férfi sínadrág – Picture

68195 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Szinte mindenhez illő fekete és sötétkék színű  nadrág, környezetbarát megoldásokkal. A remek tulajdonságokkal rendelkező Panel férfi sínadrág ideális választás síléchez, és deszkához is.  Na hagyd ki!

További információkért görgess lentebb!

Cikkszám: MPT061 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Alapanyagok

55%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

45%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Zero Waste

PFC mentes impregnálás

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Panel férfi sínadrág részletes leírás

Ami először eszembe jut a Panel férfi sínadrágról, az a vagány külső. Az eltávolítható nadrágtartó egyszerűen különleges kinézetet ad a nadrágnak. Persze csak akkor, ha te is akarod.
Az egyszerű forma kiemelkedő minőséget takar. A PFC mentes vízzáró membrán 10 000 mm magas vízoszlopnak is ellenáll!  Ezzel párhuzamosan a 7/10-es hóindexnek köszönhetően a melegebbek közé tartozik a Panel férfi sínadrág. A technika természetesen környezetbarát megoldásokkal párosul. Ennek köszönhetően felelősségteljes döntés az újrahasznosított poliészter felhasználásával készülő technikai sínadrág.

Szerintünk nagyon fontos, hogy síeléskor vagy snowboardozáskor a nadrág is legalább olyan technikai szintű legyen, mint a kabát. Azért gondoljuk így, mert sokkal nagyobb megterhelésnek kell ellenállnia. Gondolj csak bele, ha ráülsz egy havas felvonóra a hó szép lassan elolvad alattad. Azt ugye Te sem szeretnéd, hogy a nedvesség átjusson a nadrágon…

A leírás végére hagytuk a nekünk legjobban tetsző részletet. Ez pedig az, hogy a nadrág sarokrészét a zsebeden keresztül felhúzhatod, hogy ne legyen sáros a parkolóban, és ne is taposd le.

A Panel férfi sínadrág “Regular fit” szabású.

További technikai részletek

A Panel férfi sínadrág R-PET membránja 10k/10k értékekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelent esetben a nadrág 10000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 10000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Gondolj csak bele: ez 1 méter magas vízoszlopot jelent! Ezek a számok technikai ruhák között is a magasabb kategóriába tartoznak. Az erős membrán mellett a sínadrág anyagát tartós vízlepergető réteggel kezelték, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a sínadrágokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg a 2017-es szezontól minden nadrág esetében PFC mentes. A Picture Organic Clothing  a legelsők között készítette el teljes kollekcióját ezzel az új bevonattal!

A sínadrág varrásait mindenhol ragasztással is megerősítették a teljes vízállóság érdekében. Ennek megfelelően a cipzárok is vízálló kialakításúak. A nadrág szárában és derékrészénél hófogó kapott helyet.

Ezek mind azért vannak, hogy körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Véd, és jól néz ki!

Technikai paraméterek

Hőindex Hőindex
7/10

Vékony

Nagyon meleg

Termékeink vízállósága

10K

Vízállóság

Termékeink légzőképessége

10K

Légzőképesség

Méret:

S, M, L, XL, XXL

Szín:

Fekete, Sötétkék

Felhasznált anyagok:

55% újrahasznosított poliészter, 45% poliészter

Szabás:

Regular

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security