Panel férfi sínadrág – Picture

68195 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

Szinte mindenhez illő fekete és sötétkék színű  nadrág, környezetbarát megoldásokkal. A remek tulajonságkkal rendelkező Panel férfi sínadrág ideális választás síléchez, és deszkához is.  Na hagyd ki!

További információkért görgess lentebb!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Újrahasznosított poliészter
0%
Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

PFC mentes impregnálás

Újrahasznosított

Etikus

Részletes leírás

Ami először eszembe jut a Panel férfi sínadrágról, az a vagány külső. Az eltávolítható nadrágtartó egyszerűen különleges kinézetet ad a nadrágnak. Persze csak akkor, ha te is akarod.
Az egyszerű forma kiemelkedő minőséget takar. A PFC mentes vízzáró membrán 10 000 mm magas vízoszlopnak is ellenáll!  Ezzel párhuzamosan a 7/10-es hóindexnek köszönhetően a melegebbek közé tartozik a Panal férfi sínadrág. A technika természetesen környezetbarát megoldásokkal párosul. Ennek köszönhetően felelősségteljes döntés az újrahasznosított poliészter felhasználásával készülő technikai sínadrág.

Szerintünk nagyon fontos, hogy síeléskor vagy snowboardozáskor a nadrág is legalább olyan technikai szintű legyen, mint a kabát. Azért gondoljuk így, mert sokkal nagyobb megterhelésnek kell ellenállnia. Gondolj csak bele, ha ráülsz egy havas felvonóra a hó szép lassan elolvad alattad. Azt ugye Te sem szeretnéd, hogy a nedvesség átjusson a nadrágon…

A leírás végére hagytuk a nekünk legjobban tetsző részletet. Ez pedig az, hogy a nadrág sarokrészét a zsebeden keresztül felhúzhatod, hogy ne legyen sáros a parkolóban, és ne is taposd le.

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Panel férfi sínadrág “Regular fit” szabású. A részletekért kattints!

További technikai részletek

A Panel férfi sínadrág R-PET membránja 10k/10k értékekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelent esetben a nadrág 10000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 10000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Gondolj csak bele: ez 1 méter magas vízoszlopot jelent! Ezek a számok technikai ruhák között is a magasabb kategóriába tartoznak. Az erős membrán mellett a sínadrág anyagát tartós vízlepergető réteggel kezelték, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a sínadrágokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg a 2017-es szezontól minden nadrág esetében PFC mentesA Picture Organic Clothing  a legelsők között készítette el teljes kollekcióját ezzel az új bevonattal!

A sínadrág varrásait mindenhol ragasztással is megerősítették a teljes vízállóság érdekében. Ennek megfelelően a cipzárok is vízálló kialakításúak. A nadrág szárában és derékrészénél hófogó kapott helyet.

Ezek mind azért vannak, hogy körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Véd, és jól néz ki!

Technikai paraméterek

Hőindex 7/10
0%

Vékony

Nagyon meleg

0K
0K

További információk

Szín:

Fekete, Sötétkék

Méret:

S, M, L, XL, XXL

Felhasznált anyagok:

55% újrahasznosított poliészter, 45% poliészter

Szabás:

Regular

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Panel férfi sínadrág fekete
Panel férfi sínadrág – Picture

68195 Ft

68195 Ft

Opciók választása