Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Under Fluo sínadrág – Picture

61990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Az Under fluo sínadrág kiemelkedő minőségű technikai nadrág vidám színével és környezetbarát megoldásaival varázsol el. Síeléshez és boardozáshoz is felelősségteljes döntés, ha ezt választod.

További információkért görgess lentebb!

 

Cikkszám: MPT043 Kategóriák: , Címkék: , , ,

Alapanyagok

40%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

60%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Under Fluo részletes leírása

Az Under Fluo sínadrág először élénk neon zöld színével hívja fel magára a figyelmet. Közelebbről megnézve láthatjuk, hogy magas szintű technikai megoldásokat tartalmaz.

A Picture termékektől megszokhattuk, hogy az egyedi design és a minőségi megvalósítás környezetbarát megoldásokkal párosul. Ez az Under Fluo sínadrágra is igaz. Gyártásához 40%-ban újrahasznosított poliésztert használnak.

Szerintünk nagyon fontos, hogy síeléskor vagy snowboardozáskor a nadrág is legalább olyan technikai szintű legyen, mint a kabát. Ez azért van így, mert sokkal nagyobb megterhelésnek kell ellenállnia. Gondolj csak bele, ha ráülsz egy havas felvonóra a hó szép lassan elolvad alattad, de azt senki nem szeretné, hogy a nedvesség átjusson a nadrágon…

Az idei szezontól minden sínadrág alaptartozéka lett az I-Fit rendszer. Hogy mit jelent ez a jól hangzó név? Leginkább az autók terepfokozatához tudom hasonlítani. Ha letérsz a sípályáról “zsebből állíthatod” a sínadrág hosszát, hogy a parkolóban ne taposd le hátul!

Az Under Fluo férfi sínadrág  “Street fit” szabású.

További technikai részletek

Az Under Fluo sínadrág DryPlay membránja 10k/10k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelent esetben a nadrág 10000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 10000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Ezek a számok technikai ruhák között is a magasabb kategóriába tartoznak. Az erős membrán mellett a sínadrág anyagát tartós vízlepergető réteggel kezelték, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a sínadrágokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg C6-os besorolással rendelkezik. Ez annyit jelent, hogy nem tartalmaz PFOS és PFOA vegyületeket, melyek kifejezetten károsak, és a környezetbe is kiszivárognak. A nadrág szárában és derékrészénél hófogó kapott helyet.

Ezek mind azért vannak, hogy körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Véd, és jól néz ki!

Technikai paraméterek

Hőindex Hőindex
7/10

Vékony

Nagyon meleg

Termékeink vízállósága

10K

Vízállóság

Termékeink légzőképessége

10K

Légzőképesség

Szín:

Zöld

Méret:

S, L, XL

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 1,93 kg. Ez 4,92 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 72%-a.

Szabás:

Street

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security