Under Fluo sínadrág – Picture

61990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

Az Under Fluo sínadrág kiemelkedő minőségű technikai nadrág vidám színével és környezetbarát megoldásaival varázsol el. Síeléshez és boardozáshoz is felelősségteljes döntés, ha ezt választod.

További információkért görgess lentebb!

 

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Újrahasznosított poliészter
0%
Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Újrahasznosított

Etikus

Under Fluo sínadrág – Picture
Under Fluo sínadrág – Picture

Részletes leírás

Az Under Fluo sínadrág először élénk neon zöld színével hívja fel magára a figyelmet. Közelebbről megnézve láthatjuk, hogy magas szintű technikai megoldásokat tartalmaz.

A Picture termékektől megszokhattuk, hogy az egyedi design és a minőségi megvalósítás környezetbarát megoldásokkal párosul. Ez az Under Fluo sínadrágra is igaz. Gyártásához 40%-ban újrahasznosított poliészterthasználnak.

Szerintünk nagyon fontos, hogy síeléskor vagy snowboardozáskor a nadrág is legalább olyan technikai szintű legyen, mint a kabát. Ez azért van így, mert sokkal nagyobb megterhelésnek kell ellenállnia. Gondolj csak bele, ha ráülsz egy havas felvonóra a hó szép lassan elolvad alattad, de azt senki nem szeretné, hogy a nedvesség átjusson a nadrágon…

Az idei szezontól minden sínadrág alaptartozéka lett az I-Fit rendszer. Hogy mit jelent ez a jól hangzó név? Leginkább az autók terepfokozatához tudom hasonlítani. Ha letérsz a sípályáról “zsebből állíthatod” a sínadrág hosszát, hogy a parkolóban ne taposd le hátul!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
Az Under Fluo férfi sínadrág  “Street fit” szabású. A részletekért kattints!

További technikai részletek

Az Under Fluo sínadrág DryPlay membránja 10k/10k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelent esetben a nadrág 10000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 10000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Ezek a számok technikai ruhák között is a magasabb kategóriába tartoznak. Az erős membrán mellett a sínadrág anyagát tartós vízlepergető réteggel kezelték, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a sínadrágokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg C6-os besorolással rendelkezik. Ez annyit jelent, hogy nem tartalmaz PFOS és PFOA vegyületeket, melyek kifejezetten károsak, és a környezetbe is kiszivárognak. A nadrág szárában és derékrészénél hófogó kapott helyet.

Ezek mind azért vannak, hogy körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Véd, és jól néz ki!

Technikai paraméterek

Hőindex 7/10
0%

Vékony

Nagyon meleg

0K
0K

További információk

Szín:

Zöld

Méret:

S, L, XL

Felhasznált anyagok:

40% újrahasznosított poliészter, 60% poliészter

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 1,93 kg. Ez 4,92 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 72%-a.

Szabás:

Street

Gyártó

Érdekelhetnek még…