Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Weekend női síkabát – Picture

67990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A Weekend női síkabát élénk, nőies színeivel és egyedi mintájával egyből felkelti a figyelmet. Az apró részletek és a technikai megoldások pedig tökéletesítik ezt a síkabátot. Meleg, kényelmes és kivételesen környezetbarát. Minden hölgynek tökéletes választás, bármilyen időjáráshoz!

Cikkszám: WVT078 Kategóriák: , Címkék: , , , , , , ,

Alapanyagok

45%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

55%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Részletes leírás

A Weekend női síkabát olyan hölgyeknek készül, akik a sípályán is szeretnének jól kinézni. Kellemes színek, megkapó forma és jó meleg kivitel! Az élénk, mégis nőies színek olyan technikai részletekkel párosulnak, amit az urak is megirigyelhetnek. A színek és a design első látásra tetszetős. Kifejezetten jól mutatnak az apró parafa díszítések rajta.

A kabát anyaga tartós vízlepergető réteggel van kezelve, kellemes tapintású és véd a hideg széltől. Ennek ellenére kifelé tökéletesen szellőzik így melegebb időben sem lesz kényelmetlen. A szellőzésről továbbá gondoskodnak még a karok alatt elhelyezett cipzáras szellőzők is. A bal alkaron síbérletnek kialakított zseb található. A kabát elején elhelyezett zsebek egyéb szükséges a kellékeknek biztosítanak helyet. Külön “kézmelegítő zseb” is helyet kapott, amit a felvonóban fogsz a legjobban szeretni.

A Weekend női síkabát belseje tele van hasznos kiegészítőkkel. Találsz itt szemüvegtörlőt, és érintést érzékelő telefontokot is. Ezek rögzítve vannak a kabáthoz, hogy biztosan ne eshessenek ki a felvonóból. 10-ből 7-es a kabát hőindexe, tehát szinte bármilyen időjáráshoz tökéletes megfelelő lehet. A kabát mentes a Pofa és Pofs anyagoktól, és 45% újrahasznosított poliészterből készül, így biztosítja, hogy ne csak szuper divatos hanem környezetbarát is legyen az új kedvenc síkabátod!

A Weekend női síkabát “Medium fit” szabású.

Weekend női síkabát technikai részleteki

A Weekend női síkabát DryPlay membránja 10k/10k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelent esetben a kabát 10000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 10000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként.

Ezek a számok technikai kabátok között az alsó-közép kategóriába tartoznak. Az erős membrán mellett a kabát anyaga tartós vízlepergető réteggel van kezelve, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a síkabátokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg C6-os besorolással rendelkezik. Ez annyit tesz, hogy nem tartalmaz PFOS és PFOA vegyületeket, melyek kifejezetten károsak, és a környezetbe is kiszivárognak.

A kabát varrásai a kritikus helyeken meg vannak erősítve ragasztással is a teljes vízállóság érdekében. A síkabátujjaiban és derékrészénél hófogó kapott helyet.

Ezek mind azért vannak, hogy körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Megvéd, és jól néz ki!

Technikai paraméterek

Hőindex Hőindex
7/10

Vékony

Nagyon meleg

Termékeink vízállósága

10K

Vízállóság

Termékeink légzőképessége

10K

Légzőképesség

Méret:

XS, S, M, L

Szín:

Burgundi, Zöld

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 4,92kg. Ez 1,93 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 72%-a.

Szabás:

Medium

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security