Weekend női síkabát – Picture

67990 Ft

Rövid leírás

Élénk, nőies színeivel és egyedi mintájával egyből felkelti a figyelmet. Az apró részletek és a technikai megoldások pedig tökéletesítik ezt a síkabátot. Meleg, kényelmes és kivételesen környezetbarát. Minden hölgynek tökéletes választás, bármilyen időjáráshoz!

Ingyenes 20 000 Ft felett

20 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Kiürítés

Leírás

Alapanyagok

Újrahasznosított poliészter

45%

Poliészter
55%

Poliészter

55%

 • DryPlay réteg: 10K/10K
 • 80g szigetelés
 • Környezetbarát és tartós vízálló bevonat
 • Vízlepergető réteg Pfoa/Pfos használata nélkül

Tulajdonságok

 • Hófogó a deréknél és az ujjakban
 • Szűkíthető derékrész
 • Beépített szemüvegtörlő
 • Érintést érzékelő telefontok
 • Síbérlet tartó
 • Kézmelegítő zsebek
 • Környezetbarát bélés
 • Szellőztető cipzárok
 • Kritikus helyen ragasztott varrások
 • 7/10-es hő index

Mitől környezetbarát?

Organikus

Újrahasznosított

Etikus

Weekend női síkabát – Picture

Weekend női síkabát – Picture

Részletes leírás

A Weekend női síkabát olyan hölgyeknek készül, akik a sípályán is szeretnének jól kinézni. Kellemes színek, megkapó forma és jó meleg kivitel! Az élénk, mégis nőies színek olyan technikai részletekkel párosulnak, amit az urak is megirigyelhetnek. A színek és a design első látásra tetszetős. Kifejezetten jól mutatnak az apró parafa díszítések rajta.

A kabát anyaga tartós vízlepergető réteggel van kezelve, kellemes tapintású és véd a hideg széltől. Ennek ellenére kifelé tökéletesen szellőzik így melegebb időben sem lesz kényelmetlen. A szellőzésről továbbá gondoskodnak még a karok alatt elhelyezett cipzáras szellőzők is. A bal alkaron síbérletnek kialakított zseb található. A kabát elején elhelyezett zsebek egyéb szükséges a kellékeknek biztosítanak helyet. Külön “kézmelegítő zseb” is helyet kapott, amit a felvonóban fogsz a legjobban szeretni.

A Weekend női síkabát belseje tele van hasznos kiegészítőkkel. Találsz itt szemüvegtörlőt, és érintést érzékelő telefontokot is. Ezek rögzítve vannak a kabáthoz, hogy biztosan ne eshessenek ki a felvonóból. 10-ből 7-es a kabát hőindexe, tehát szinte bármilyen időjáráshoz tökéletes megfelelő lehet. A kabát mentes a Pofa és Pofs anyagoktól, és 45% újrahasznosított poliészterből készül, így biztosítja, hogy ne csak szuper divatos hanem környezetbarát is legyen az új kedvenc síkabátod!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Weekend női síkabát “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További technikai részletek

A Weekend női síkabát DryPlay membránja 10k/10k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelent esetben a kabát 10000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 10000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Ezek a számok technikai kabátok között az alsó-közép kategóriába tartoznak. Az erős membrán mellett a kabát anyaga tartós vízlepergető réteggel van kezelve, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a síkabátokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg C6-os besorolással rendelkezik. Ez annyit tesz, hogy nem tartalmaz PFOS és PFOA vegyületeket, melyek kifejezetten károsak, és a környezetbe is kiszivárognak.

A kabát varrásai a kritikus helyeken meg vannak erősítve ragasztással is a teljes vízállóság érdekében. A síkabátujjaiban és derékrészénél hófogó kapott helyet.

Ezek mind azért vannak, hogy körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Megvéd, és jól néz ki!

Technikai paraméterek

 • Hőindex

3/10

5/10

7/10

10/10

Vékony

Nagyon meleg

 • Vízállóság

10K

15K

20K

25K

 • Légző képesség

10K

15K

20K

25K

További információk

Szín:

,

Méret:

, , ,

Felhasznált anyagok:

45% újrahasznosított poliészter, 55% poliészter

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 4,92kg. Ez 1,93 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 72%-a.

Szabás:

Medium

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Close Menu
×
×

Cart

Malcare WordPress Security