Weekend női sínadrág – Picture

58990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

A Weekend női sínadrág kifejezetten jól néz ki, remek technikai paraméterekkel rendelkezik, és jó meleg. Hűvösebb napokon sem lehet rá panaszod…

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Újrahasznosított poliészter
0%
Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Újrahasznosított

Etikus

Weekend női sínadrág – Picture
Weekend női sínadrág – Picture

Részletes leírás

A Weekend női sínadrág két kellemes színben érhető el áruházunkban. Ez fontos, hiszen a hölgyeknél gyakran fontosabb a szín, mint a technikai paraméterek. És ez alapvetően rendben is van… Hiszen nagyon fontos, hogy jól érezzük magunkat a felszerelésünkben.

Azért fontos elárulnom, hogy a Weekend női sínadrág esetében a gyártó a technikai paraméterek tekintetében sem volt szűkmarkú. A nadrág hőindexe 7/10-es. Ez röviden annyit jelent, hogy hideg napokon sem fogsz fázni benne! Melegebb napokon pedig a térd felett kívül cipzárral nyitható szellőzőt találsz.
A nadrág 10K/10K-s DryPlay membránnal rendelkezik. Az anyag képes ellenállni 10 000 mm vízoszlopnak. Valamint 10 000 g párát képes átengedni négyzetméterenként 24 óra alatt.

Nos ennyit a technikai részletekről. A férfi nadrágokhoz hasonlóan már ebben a nadrágban is megtalálgató az I-Fitt rendszer. Zsebből tudod állítani a sarokrész hosszát. Ha már ilyen szép nadrágod van, a parkolóban ne taposd le a szárát :-).

 Mindenféle téli sportra alkalmas a hógolyózástól a síelésig, hóember építéstől a snowboardozásig. Te jól érzed magad, és közben a nadrág teszi a dolgát – megvéd a víztől és a hidegtől.

Technikai paraméterek

Hőindex 7/10
0%

Vékony

Nagyon meleg

0K
0K

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Weekend női sínadrág “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Burgundi, Zöld

Méret:

XS, S, M, L

Felhasznált anyagok:

45% újrahasznosított poliészter, 55% poliészter

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 4,92 kg. Ez 1,93 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 72%-a.

Szabás:

Medium

Gyártó

Érdekelhetnek még…