Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Boulder kapucnis felső – Tentree

23990 Ft


TenTree - ültess 10 fát velünk - először Magyarországon

Vékony kapucnis felső környezetbarát kiadásában, különleges szabással. Ez a Boulder pulcsi, ami szuper könnyű, letisztult és meglepően meleg. A Tentree ennél a felsőnél kender, és újrahasznosított poliészter kombinációját használta, ami nem csak fenntartható megoldás, de strapabíró is.

A ráadás pedig, hogy megvásárlásával 10 fa ültetését finanszíroztad!

Cikkszám: TCM2629 Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Alapanyagok

55%

újrahasznosított alapanyag Kender

45%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

Miért válaszd a TenTree-t?

A TenTree az etikus gyártáson és az újrahasznosított alapanyagokon kívül 10 fa ültetését is vállalja minden egyes eladott termék után. Töltsd fel a címkén található fa-kódodat, és nézd meg hová kerültek a fáid!

Ültess

Fát

Mitől környezetbarát a TreeBlend póló?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

10 fát ültetsz

10 Fát ültetsz

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

kender

Kender

Tulajdonságok

Boulder kapucnis felső részletes leírása

A Boulder férfi felső kapcsán gondolkozunk rajta hogy nevezzük-e egyáltalán pulóverek, hiszen a vastagsága inkább egy pólóhoz hasonlít. Fény felé tartva még át is látunk rajta, de funkciója egyértelműen pulcsi, hiszen vékonysága ellenére kifejezetten meleg.

Ez a tulajdonsága a különleges alapanyagának köszönhető. A kapucnis pulóver kender és újrahasznosított poliészter keverékéből készült, ami egy könnyű, strapabíró, de mégis meleg végeredményt biztosított.

Created with Fabric.js 2.7.0

Különleges anyag

Felvéve nem egy tipikus pamut pulcsi érzését hozza. A kender miatt egy picit érdesebb, és elsőre szinte viszketős, de ez az érzés hamar elmúlik, és csak egy praktikus meleg felső marad, amit minimális méretűre össze lehet hajtani, így bárhová magaddal tudod vinni.

save-the-world-ecology-ECO-environment-green

Fenntartható jövőért

A felhasznált kender nem egy tipikus alapanyag a ruhaiparban, pedig sokkal környezetbarátabb a pamutnál. Kb. fele annyi víz kell a termesztéséhez, és a felhasznált kender természetesen etikus, vegyszermentes forrásból származik.

Ha egy letisztult, de mégis kicsit egyedi pulcsit keresel, és támogatod a zöld megoldásokat, akkor a Boulder pulcsi neked készült!

Méret:

S, M, L, XL, XXL

Szín:

Fekete

Alapanyag

,

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security