Animal női pulóver – Picture

22390 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


A biopamut és újrahasznosított poliészter környezetbarát keverékéből készülő Animal pulóver nem ígér többet, mint hogy puhaságával a hűvös napokon is melegen tart.

A cuki macis minta már csak a ráadás. Biztos, hogy rajtad is jól állna ez a fenntartható burgundi pulóver.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Biopamut
0%
Újrahasznosított poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Újrahasznosított

Etikus

Animal női pulóver – Picture
Animal női pulóver – Picture

Animal női pulóver részletes leírás

Az Animal női pulcsi a fő dizájneleméről, az elején található nagy, mackós mintáról kapta a nevét. A puha bebújósfelső kapucni nélküli, így kényelmesen felvehető minden kabát alá. Nézzük, hogy mi teszi igazán különlegessé:

Környezetbarát alapanyagok

A bebújós pulóver organikus pamut és újrahasznosított poliészter kombinációjából készült. Nem csak környezetbarát, de puha és meleg is.

Etikus gyártás

Az Animal Pulcsi gyártása egy olyan üzemben történik, akikkel a Picture Organic Clothing több éve működik együtt, így garantálják a megfelelő munkakörülményeket és a gyártás minőségét.

Macis minta

Az Animal női pulóver fő design eleme a cammogó medve, ami kicsit térbeli hatású, mivel puha plüss rajzolja ki a sétáló állatot.

Ha egy egyszerű szabású, de mégis kicsit különleges, aranyos pulóvert keresed, akkor az Animal női bebújós pulcsi a tökéletes választás. Környezetbarát alapanyagának, és etikus gyártásának köszönhetően nyugodtan vásárolhatod meg, tudva hogy a lehető legtöbbet megtetted bolygónk érdekében.

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
Az Animal női pulóver “Regular fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Burgundi

Méret:

S, L, XL

Gyártó

Alapanyag

,

Érdekelhetnek még…

Picture Animal női biopamut pulóver lila modell
Animal női pulóver – Picture

22390 Ft

22390 Ft

Opciók választása