Prémium Ultron leggings elölről
Ultron leggings

20155 Ft

20155 Ft

Opciók választása

Ultron leggings

20155 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Az Ultron leggings színt visz a téli napok szürkeségébe. Nem csak mintáját ihletett a természet, de anyaghasználata is a lehető legkörnyezetbarátabb.

Válassz egyet, és élvezd a telet!

Cikkszám: LG038P4 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Alapanyagok

84%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

16%

Spandex Spandex

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Ultron leggings részletes leírás

A leggings közkedvelt ruhadarab lett a hölgyek körében. Ami érthető, hiszen kényelmes, és divatos is egyben. Még a leggingsek között is tudott újdonságot hozni a Picture Oerganic Clothing a szín és anyaghasználat tekintetében.
Az Ultron leggings ihletője a havas téli táj. Ami így egészen testközelbe kerül.
Gyártása során 84% újrahasznosított poliésztert használtak fel. 16%-ban Spandexet tartalmaz, ami a rugalmasságát biztosítja. A fentiek is bizonyatják, hogy a  leggings minden tekintetben környezetbarát. Kényelmes és rugalmas anyaga miatt akár sportoláshoz, vagy a mindennapi viseletnek is tökéletes választás.
A DryFit technológiának köszönhetően intenzív mozgás során is szárazon tart. Mivel az Ultron leggings az őszi-téli kollekcióval érkezett, ezért az időjárásnak megfelelően a belső oldala bolyhos kialakítású, hogy még ez a vékony ruhadarab is elég meleg legyen.
Élénk színével, és megragadó mintájával az Ultron leggings Te ruhatáradba is tökélésesen fog illeni. 

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
Az Ultron leggings méretezéséért kattints ide!

További információk

Szín:

Őszi levelek

Méret:

XS/S, M/L

Felhasznált anyagok:

84% újrahasznosított poliészter, 16% spandex

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security