Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Great női sínadrág – Picture

Original price was: 62990 Ft.Current price is: 44093 Ft.
A Great női sínadrág kifinomult, nőies designnal, és átlagon felüli technikai jellemzőkkel örvendezteti meg viselőjét. Gyönyörű, burgundi színével és környezetbarát alapanyagaival Neked is a kedvenced lesz. Olvass tovább róla lent!

Cikkszám: WPT034 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Alapanyagok

41%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

59%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Great női sínadrág részletes leírás

A síruha választása során a kabátok valamiért sokkal nagyobb figyelmet kapnak, mint a nadrágok, ami szerintünk nincs így jól. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy az egyébként fantasztikus technikai kabátoktól kellene elvenni a figyelmet, de a nadrágok ennél többet érdemelnek. Sokszor találunk egy kabátot, beleszeretünk, és jön a tipikus mondat: “keressünk hozzá egy nadrágot”. Próbáljuk meg most fordítva, hidd el, hogy egy nadrágba is bele lehet szeretni…

A Great női sínadrág ötvözi a professzionális technikai megoldásokat a nőies és megragadó designnal. Alapanyaga hihetetlenül erős, nagyon vízálló és szellőzésben is kiváló, miközben tapintása egészen kellemes. Az első érintéstől érezni rajta a minőséget. A vízálló cipzárok és praktikus szellőzők Neked is nagyon jól fognak jönni. A nadrág összes cipzárján fenyőfás “húzóka” teljesít szolgálatot, ami a Picture Organic Clothing természetközeli filozófiáját szimbolizálja. Ez a “Picture – fenyőfa” egyik fele jelenik meg a bal nadrágszár alján, apró pöttyökből kirakva. A környezetbarát szemlélet nem csak a designban, de az anyaghasználatban is a középpontba került, hiszen a nadrág több, mint 40%-ban újrahasznosított poliészterből készült.

A Picture technikai nadrágok esetén a tervezők nagyon figyelnek rá, hogy az elsődleges funkcióit tökéletesen ellássa. Ez pedig egy ilyen nadrág esetén az, hogy a sípályán mindig jól érezd magad benne. Ennek köszönhető a magas hófogó, hogy biztosan ne fázzon meg a derekad. Emelet a nadrág összecsatolható a kabátokkal is, így nem tud felcsúszni a kabát, és védve maradsz a hótól és a hidegtől.

Érdemes belegondolni, hogy a sínadrágnak mennyivel nagyobb igénybevételnek kell megfelelni, mint egy kabátnak. Egy szűzhavas, amikor a léc ki sem látszik, a nadrág is mélyen elmerül a hóban, de a lábadig nem juthat el a nedvesség! Vagy amikor ráülsz egy havas felvonóra, és az szép lassan elolvad alattad? Ehhez képest a kabátnak kifejezetten könnyű dolga van. Ezért nagyon fontos, hogy a sínadrág megfelelő technikai jellemzőkkel rendelkezzen! 

A Great női sínadrág  “Medium fit” szabású.

További technikai részletek

A Great sínadrág R-PET  membránja 20k/15k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelent esetben a nadrág 20000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 15000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Ezek a számok technikai ruhák között is a felsőbb kategóriába tartoznak. Az erős membrán mellett a sínadrág anyaga tartós vízlepergető réteggel van kezelve, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a sínadrágokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg C6-os besorolással rendelkezik. Ez annyit tesz, hogy nem tartalmaz PFOS és PFOA vegyületeket, melyek kifejezetten károsak, és a környezetbe is kiszivárognak.

A sínadrág varrásai mindenhol meg vannak erősítve ragasztással is a teljes vízállóság érdekében. Ennek megfelelően a cipzárok is vízálló kialakításúak. A nadrág szárában és derékrészénél hófogó kapott helyet.

Ezek mind azért vannak, hogy körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Véd, és jól néz ki!

Technikai paraméterek

Hőindex Hőindex
7/10

Vékony

Nagyon meleg

Termékeink vízállósága

20K

Vízállóság

Termékeink légzőképessége

15K

Légzőképesség

Szín:

Burgundi

Méret:

XS, S, M, L

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 4,92 kg. Ez 1,93 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 72%-a.

Szabás:

Medium

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security