Arbus póló

9990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

A Picture Organic Clothing Dad & Son kollekciójának új darabja az Arbus biopamut póló. Ez a kollekció a Picture egyik alapítója, Jeremy, és az édesapja munkájának eredménye. A kollekció darabjai egyszerű színekkel, szinte művészi mintákkal készülnek.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
biopamut Biopamut

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

Etikus

Etikus

Részletes leírás

A Picture Organic Clothing Dad & Son (azaz ‘apa és fia’) kollekció a bevezetését követően nagy sikereket ért el, mivel a művészi stílus, amit Jeremy és édesapja képvisel, megfelel a márka környezetbarát szemléletének. A két vonal nagyon jól működött együtt a nyári, Bambi pólónál is.

Az Arbus póló esetén egy fenyőfa van a középpontban, amit kezek tartanak, jelezve ezzel, hogy a természet jövője a mi kezünkben van. Ennek megfelelően a póló 100%-ban organikus pamutból készült. A felhasznált festékek is víz alapúak, hogy minél kisebb kárt tegyenek a természetben, ezért a póló nem csak szimbolizálja a természet védelmét és szeretetét, hanem tesz is érte.

Kicsit te is figyelj oda a környezetre és viseld büszkén a fenyőfás pólódat!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
Az Arbus póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fekete

Méret:

S, M, L

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,47 kg. Ez 0,64 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 42%-a.

Szabás:

Medium fit

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Arbus póló
Arbus póló

9990 Ft

9990 Ft

Opciók választása