Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Arbus póló

9990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A Picture Organic Clothing Dad & Son kollekciójának új darabja az Arbus biopamut póló. Ez a kollekció a Picture egyik alapítója, Jeremy, és az édesapja munkájának eredménye. A kollekció darabjai egyszerű színekkel, szinte művészi mintákkal készülnek.

Cikkszám: MTS153 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Alapanyagok

100%

biopamut Biopamut

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Arbus póló részletes leírás

A Picture Organic Clothing Dad & Son (azaz ‘apa és fia’) kollekció a bevezetését követően nagy sikereket ért el, mivel a művészi stílus, amit Jeremy és édesapja képvisel, megfelel a márka környezetbarát szemléletének. A két vonal nagyon jól működött együtt a nyári, Bambi pólónál is.

Az Arbus póló esetén egy fenyőfa van a középpontban, amit kezek tartanak, jelezve ezzel, hogy a természet jövője a mi kezünkben van. Ennek megfelelően a póló 100%-ban organikus pamutból készült. A felhasznált festékek is víz alapúak, hogy minél kisebb kárt tegyenek a természetben, ezért a póló nem csak szimbolizálja a természet védelmét és szeretetét, hanem tesz is érte.

Kicsit te is figyelj oda a környezetre és viseld büszkén a fenyőfás pólódat!

Az Arbus póló “Medium fit” szabású.

Szín:

Fekete

Méret:

S, M, L

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,47 kg. Ez 0,64 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 42%-a.

Szabás:

Medium fit

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security