Tom biopamut póló

9390 Ft

A Tom biopamut póló nálunk az egyik befutó. De szerintem kedves, sokat mondó mintája a Te szívedbe is belopja magát. A már megszokott fenyőfás logó mellett büszkén viselheted a “Organic Clothing” jelölést is, hiszen a póló 100%-ban organikus pamutból készült, és a macis designhoz is víz alapú festéket használtak.

Ha egy jó minőségű, etikus és környezetbarát pólót keresel kedves mintával akkor a Tom biopamut férfi pólónál nincs jobb választás.

Ingyenes 25 000 Ft felett

25 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

Organikus pamut

100%

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Etikus

Tom biopamut póló
Tom biopamut póló

Részletes leírás

Egy póló esetén,  a Picture tervezőinek sokkal kevesebb lehetősége van arra, hogy valami nagyon egyedit alkossanak. Egy megfelelően választott alapszín, és az arra kerülő, jól átgondolt motívum mégis eredményezhet első látásra megfogó képet.  Mi első látásra beleszerettünk a Tom pólóba.  Egyből átadja azt a gondolkodás módot, és természet szeretetet amit a Picture gyártói és mi magunk is magunkénak vallunk.

A három alapszínben készülő Tom póló / fekete, sötétkék és fehér/, egy rendkívül jó eltalált “képpel” ragadja meg a szemlélő tekintetét és gondolatát.  Ha te is így érzel, szerezz egyet belőle magadnak is! Védd velünk együtt környezetünket.

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Tom biopamut férfi póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fekete, Sötétkék, Fehér

Méret:

S, M, L, XL

Felhasznált anyagok:

100% GOTS által tanúsított organikus pamut

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…

  • Visa sapkaVisa sapkaGyors nézet
  • Chambers pulóverChambers pulóverGyors nézet
  • Hetis pulóverHetis pulóverGyors nézet