Moa rövidnadrág – sötétkék

18590 Ft

Rövid leírás


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Egy elegánsabb rövidnadrág azokra a “szomorú” napokra, amiket nem boardshortban töltesz el.

A Moa rövidnadrág apró mintáival, fa gombjaival és erős, részben újrahasznosított alapanyagával neked is a kedvenced lesz.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Újrahasznosított poliészter
0%
Viszkóz

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Újrahasznosított

Etikus

Moa rövidnadrág – sötétkék
Moa rövidnadrág – sötétkék

Részletes leírás

A Moa rövidnadrág egy tökéletes utcai darab forró nyári napokra, ha éppen nem jutsz le vízpartra 🙁 . Elegánsabb kialakítása miatt pólóval, de akár inggel is jól mutat. A szürke shorton apró négyzetes minták vannak, amik távolról egybefolynak, közelről viszont még érdekesebbé teszik a nadrágot.

A gombok fából készültek, ami természetközelibbé teszi a shortot. A környezet védelme érdekében a nadrág alapanyaga 70%-ban újrahasznosított poliészter, és színezéséhez is víz alapú természetbarát festéket használnak.

A Moa tökéletes választás, ha egy komolyabb (nem oldalzsebekkel teleaggatott) nadrágot keresel. És nem csak a stílusos megjelenés garantált, hanem a környezetünk védelme is!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Moa rövidnadrág “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Sötétkék

Méret:

28, 30, 32, 34, 36

Felhasznált anyagok:

70% újrahasznosított poliészter, 30% viszkóz

Széndioxid lábnyom

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 1,26 kg. Ez 0,6 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 68%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó:

Picture Organic Clothing

Érdekelhetnek még…

Picture Organic Clothing - Moa 2 rövidnadrág
Moa rövidnadrág – sötétkék

18590 Ft

18590 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security