Automn póló

10990 Ft

<


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Az Automn biopamut póló a kollekció nagyon különleges darabja. A minta gyönyörű, őszi színekben pompázó levelei biztosan mindenki figyelmét felkeltik, míg a póló könnyű, organikus pamut alapanyaga és a laza szabása pedig a kényelmünket biztosítják. Tökéletes választás, ha kicsit ki szeretnél tűnni a szürke, őszi hétköznapokból.

Érdemes közelebbről is megnézni, hogy a minta mennyire valósághűen mutatja a sárguló faleveleket, miközben, ha ezt a pólót választod, a környezetünket is véded.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Organikus Pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

Etikus

Etikus

Részletes leírás

Az ősz tipikusan egy olyan évszak, amit sokan nem igazán szeretnek. Ez valamilyen szinten érthető is, hiszen pont a vízparti élményekkel teli nyár, és a havas sportokra alkalmas tél közé került. De ennek ellenére megvan a maga szépsége. Ezt próbálja ez a póló is megragadni, és kiemelni a “Colors of autumn”, azaz “az ősz színei” felirattal ,illetve a különböző módon sárguló falevelekkel.

Az Automn póló az ősz szépségét megragadva, egyedi designnal teszi különlegesebbé az egyre rövidebb napokat. Biopamut alapanyagának köszönheti azon kívül, hogy jól néz ki egészen különleges puhaságát, jó szellőzését.  Ezzel párhuzamosan még a természetet és jövőnket is védi.

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
Az Automn póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fehér

Méret:

S, M, L, XL

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,47 kg. Ez 0,64 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 42%-a.

Szabás:

Medium fit

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Automn póló teljes alakos termékkép
Automn póló

10990 Ft

10990 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security