Automn póló

10990 Ft

Rövid leírás

Az Automn biopamut póló a kollekció nagyon különleges darabja. A minta gyönyörű, őszi színekben pompázó levelei biztosan mindenki figyelmét felkeltik, míg a póló könnyű, organikus pamut alapanyaga és a laza szabása pedig a kényelmünket biztosítják. Tökéletes választás, ha kicsit ki szeretnél tűnni a szürke, őszi hétköznapokból.

Érdemes közelebbről is megnézni, hogy a minta mennyire valósághűen mutatja a sárguló faleveleket, miközben ha ezt a pólót választod, a környezetünket is véded.

Ingyenes 25 000 Ft felett

25 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

  • S
  • M
  • L
  • XL
Kiürítés

Leírás

Alapanyagok

Organikus Pamut GOTS által tanúsított

100%

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Etikus

Automn póló
Automn póló

Részletes leírás

Az ősz tipikusan egy olyan évszak, amit sokan nem igazán szeretnek. Ez valamilyen szinten érthető is, hiszen pont a vízparti élményekkel teli nyár, és a havas sportokra alkalmas tél közé került. De ennek ellenére megvan a maga szépsége. Ezt próbálja ez a póló is megragadni, és kiemelni a “Colors of autumn”, azaz “az ősz színei” felirattal ,illetve a különböző módon sárguló falevelekkel.

Az Automn póló az ősz szépségét megragadva, egyedi designnal teszi különlegesebbé az egyre rövidebb napokat. Biopamut alapanyagának köszönheti azon kívül, hogy jól néz ki egészen különleges puhaságát, jó szellőzését.  Ezzel párhuzamosan még a természetet és jövőnket is védi.

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
Az Automn póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fehér

Méret:

S, M, L, XL

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,47 kg. Ez 0,64 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 42%-a.

Szabás:

Medium fit

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…