Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Automn póló

10990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Az Automn biopamut póló a kollekció nagyon különleges darabja. A minta gyönyörű, őszi színekben pompázó levelei biztosan mindenki figyelmét felkeltik, míg a póló könnyű, organikus pamut alapanyaga és a laza szabása pedig a kényelmünket biztosítják. Tökéletes választás, ha kicsit ki szeretnél tűnni a szürke, őszi hétköznapokból.

Érdemes közelebbről is megnézni, hogy a minta mennyire valósághűen mutatja a sárguló faleveleket, miközben, ha ezt a pólót választod, a környezetünket is véded.

Cikkszám: MTS091 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Alapanyagok

100%

organikus pamut Organikus Pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Automn póló részletes leírás

Az ősz tipikusan egy olyan évszak, amit sokan nem igazán szeretnek. Ez valamilyen szinten érthető is, hiszen pont a vízparti élményekkel teli nyár, és a havas sportokra alkalmas tél közé került. De ennek ellenére megvan a maga szépsége. Ezt próbálja ez a póló is megragadni, és kiemelni a “Colors of autumn”, azaz “az ősz színei” felirattal ,illetve a különböző módon sárguló falevelekkel.

Az Automn póló az ősz szépségét megragadva, egyedi designnal teszi különlegesebbé az egyre rövidebb napokat. Biopamut alapanyagának köszönheti azon kívül, hogy jól néz ki egészen különleges puhaságát, jó szellőzését.  Ezzel párhuzamosan még a természetet és jövőnket is védi.

Az Automn póló “Medium fit” szabású.

Szín:

Fehér

Méret:

S, M, L, XL

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,47 kg. Ez 0,64 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 42%-a.

Szabás:

Medium fit

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security