Baffle Igneous női síkabát – O’Neill

74990 Ft


O'Neill környezettudatos termékei


Az O’Neill Baffle Igneous kabát letisztult és elegáns kialakításával egy minden igényt kielégítő női síkabát. A fehér kabát az O’Neill Firewall Magma bélésnek köszönhetően melegen tart, a vízhatáságról pedig a tartós és környezetbarát vízlepergető bevonat gondoskodik.

Újrahasznosított poliészter alapanyagának köszönhetően pedig nem csak téged, de a környezetet is védi ez az  O’Neill Blue kollekciós síkabát.

Válaszd Te is a környezetbarát és elegáns Baffle Igneous kabátot, vagy olvass róla további információkat lent!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

Külső borítás - 1:

0%
Újrahasznosított poliészter

Külső borítás - 2:

0%
Poliészter
0%
Elasztán

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Újrahasznosított

PFC mentes vízlepergető réteg

Etikus

Részletes leírás

A Baffle Igneous női síkabát tökéletes választás azoknak a csajoknak, akik a hegyekben is szeretnek stílusosan megjelenni. A fehér kabát az O’neill Blue kollekció részeként nem csak megragadó designnal büszkélkedhet, de környezetbarát szempontokat figyelembe véve készült, amiről az újrahasznosított alapanyag és a PFC mentes vízlepergető réteg tanúskodik.

A télies design kifejezetten csinos szabással párosult, így született ez a tökéletes síkabát.

A kabát vízlepergető rétege mellett a forradalmi O’Neill Firewall Magma bélést kaptam aminek köszönhetően kabát biztosan melegen tart majd a leghidegebb napokon is.

Újrahasznosított poliészterből készült ez a kabátunk is, így a választásoddal nem csak egy szuper kabáttal leszel gazdagabb, de hozzájárulsz a környezetünk védelméhez is. 

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére az O’Neill is partner.
Az O’Neill által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!

A Baffle Igneous női síkabát “Regular tail” szabású. A részletekért kattints!

További technikai részletek

O'Neill Hyperdry Technológia

A Baffle Igneous női síkabát környezetbarát (PFC mentes) vízlepergető réteggel lett kezelve, és ezen kívül nagyon gyorsan szárad.

O'Neill Firewall Technológia

A szörfruha gyártás 60 éves tapasztalatát felhasználva, az O'Neill kabátok bélése ott a legmelegebb, ahol arra a legnagyobb szükség van. Ezt innovatív anyagokkal kombinálva könnyű és meleg kabátot kapunk a leghidegebb napokra is.

O'Neill Firewall Magma Technológia

Első ránézésre csak egy menő mintának tűnik a kabát belsejében, de sokkal több annál. Ez az okos kis minta elnyeli és visszaadja a testhőt, sokkal jobb hatásfokkal, mint a hagyományos bélések. Természetesen ott, ahol a legnagyobb szükség van rá!

Technikai paraméterek

Vékony

Nagyon meleg

Hőindex 7/10
0%

További információk

Szín:

Fehér

Méret:

XS, S, M, L, XL

Alapanyag

Szabás:

Regular tail

Gyártó

Érdekelhetnek még…