Bamone melegítőnadrág – Tentree

20990 Ft22990 Ft


TenTree - ültess 10 fát velünk - először Magyarországon


Melegítő, de nem azokból a régi időkből.

Válaszd a Bamone melegítőt, ha egy olyan nadrágra vágysz, amibe alig várod majd, hogy újra belebújhass. Bármikor felveheted, akár egy zsúfolt, rohanós nap előtt állsz, akár csak otthon fogsz pihenni.

Ez a nadrág 10-ből 10-szer megadja a csajos, laza szerelésed alapját. Ez még fokozni is tudjuk azzal, hogy a megvásárlásával 10 facsemete ültetéséhez járulsz hozzá.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Újrahasznosított poliészter
0%
Biopamut

A melegítőnadrág környzetbarát gyártása során megóvtak:

315,1 liter vizet

0,9 kg széndioxidot

0,02 kg szemetet

Miért válaszd a TenTree-t?

Nem kell óriás, harcos környezetvédőnek lenned ahhoz, hogy valami maradandót tegyél a Földünkért! Olyan apróságok, mint a környezetbarát bevásárlótáska használata, vagy a biciklizés a munkahelyre, vagy épp a “10 fát ültető szabadidőnadrág” vásárlása már rengeteget változtatnak a bolygó helyzetén. Különösen, ha a sok kis dolgot millióan teszik meg egyszerre…

A TenTree az etikus gyártáson és az újrahasznosított alapanyagokon kívül 10 fa ültetését is vállalja minden egyes eladott termék után. Töltsd fel a címkén található fa-kódodat, és nézd meg hová kerültek a fáid!

 
 

Ültess

0
FÁT

Mitől környezetbarát?

Újrahasznosított

Biopamut

Etikus

10 Fát ültetsz

Tulajdonságok

Bamone melegítőnadrág – Tentree
Bamone melegítőnadrág – Tentree

Bamone melegítőnadrág részletes leírása:

Válaszd a Bamone melegítőt, ha egy olyan nadrágra vágysz, ami egyszerre követi a legújabb divatot, környezetbarát és öröm felvenni. Ne érd be kevesebbel! Megérdemelsz egy olyan nadrágot a ruhatáradba, ami a letisztult, egyszerű szabásának köszönhetően, mindig jól mutat, a belső gyapjas rétegnek köszönhetően pedig olyan belebújni, mint ha kis párnák vennék körbe a lábad.

Trendi és organikus, mert bio pamutból és a természetből összegyűjtött műanyagok újrafelhasználásával készül. Próbáld fel, el sem hiszed majd, hogy milyen puha és meleg valójában.

A rendelés után a nadrággal együtt fog megérkezni az a biléta, amivel regisztrálhatod majd a 10 fát, amit a vásárlásod után ültetnek majd.

Újrahasznosított poliészter és Biopamut

A szuper puha melegítő alapanyaga 50% újrahasznosított poliészter és 50% biopamut keveréke.

Jól használható alapszínek

Az apró mintával ellátott szürke női melegítő alsó nagyon sok különböző színnel jól kombinálható, így semmi nem szabhat határt a kényelemnek. A fekete verziónál sem kevésbé széles a jól kombinálható színek tárháza.

Meleg, jól szellőző szövet

A környezetbarát alapanyagok megfelelő arányú és formájú keveréke biztosítja a Bamone női melegítőnadrág és viselője számára a kellő melegség, és a komfortos szellőzés egyensúlyát használat közben.

A Bamone melegítőnadrág egyszerű, de divatos formája, a gyártása során felhasznált alapanyagok fantasztikus tulajdonságai ideálissá teszik arra, hogy szinte bármilyen körülmény között jól érezd magad benne. Legyen ez egy kis otthoni lazítás, túrázás gyönyörű tájakon, vagy egy kis városban szaladgálás. Az organikus pamut és az újrahasznosított poliészter puha meleg keveréke megteremti a fenntartható holnap jelenlétét ruhásszekrényedben.

Méretezés

Az Bamone melegítőnadrág “Regular fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Méret:

XS, S, M, L, XL

Szín:

Fekete, Szürke

Alapanyag

,

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…