Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Swan női poncsó

28590 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A Swan női poncsó egy teljesen új kategóriát képvisel a termékeink között. Egy poncsó, azoknak, akik szeretik a kényelmet és a formabontó ruhadarabokat, de nem akarnak lemondani a technikai ruházat nyújtotta előnyökről sem.

A Dry Fit technológiának köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy nem hagy cserben, így mindig száraz maradsz, és fázni sem fogsz.

Cikkszám: WSW080 Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Alapanyagok

65%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

35%

pamut Pamut

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Swan női poncsó részletes leírás

A Swan egy teljesen új kategóriát képvisel a termékeink között. Egy poncsó, azoknak, akik szeretik a kényelmet és a formabontó ruhadarabokat, de nem akarnak lemondani a technikai ruházat nyújtotta előnyökről sem. A Swan poncsó a Picture Organic Clothing Play kollekciójának a tagja, és Dry Fit technológiával készült. Ez a valóságban azt jelenti, hogy az anyag bent tartja a meleget, miközben kényelmesen szellőzik. A vízlepergető külső bevonatának hála Te mindig szárazon maradsz, és még a dörzsölődés hatására sem fog kibolyhosodni az anyag a kényes területeken.

A Swan női poncsó 65%-ban újrahasznosított poliészterből készült, így nem csak az egyedi megjelenés, és a technikai jellemzők garantáltak, hanem a fenntartható fejlődés is.

A poncsóhoz tartozó kapucni bő, és szintén vízlepergető, így védelmet nyújt egy-egy esősebb napon is. Nem utolsósorban pedig, a télies színeknek köszönhetően szinte bármivel kombinálható.
Így már csak az a kérdés:  

Neked melyik szín tetszik a legjobban?

Méret:

XS, S, M, L

Szín:

Fekete, Fehér

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 4,92 kg. Ez 1,93 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 72%-a.

Gyártó

Alapanyag

,

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security