Swan női poncsó

28590 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

A Swan női poncsó egy teljesen új kategóriát képvisel a termékeink között. Egy poncsó, azoknak, akik szeretik a kényelmet és a formabontó ruhadarabokat, de nem akarnak lemondani a technikai ruházat nyújtotta előnyökről sem.

A Dry Fit technológiának köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy nem hagy cserben, így mindig száraz maradsz, és fázni sem fogsz.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Újrahasznosított poliészter
0%
Pamut

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Újrahasznosított

Etikus

Swan női poncsó
Swan női poncsó

Swan női poncsó részletes leírás

A Swan egy teljesen új kategóriát képvisel a termékeink között. Egy poncsó, azoknak, akik szeretik a kényelmet és a formabontó ruhadarabokat, de nem akarnak lemondani a technikai ruházat nyújtotta előnyökről sem. A Swan poncsó a Picture Organic Clothing Play kollekciójának a tagja, és Dry Fit technológiával készült. Ez a valóságban azt jelenti, hogy az anyag bent tartja a meleget, miközben kényelmesen szellőzik. A vízlepergető külső bevonatának hála Te mindig szárazon maradsz, és még a dörzsölődés hatására sem fog kibolyhosodni az anyag a kényes területeken.

A Swan női poncsó 65%-ban újrahasznosított poliészterből készült, így nem csak az egyedi megjelenés, és a technikai jellemzők garantáltak, hanem a fenntartható fejlődés is.

A poncsóhoz tartozó kapucni bő, és szintén vízlepergető, így védelmet nyújt egy-egy esősebb napon is. Nem utolsósorban pedig, a télies színeknek köszönhetően szinte bármivel kombinálható.
Így már csak az a kérdés:  

Neked melyik szín tettszik a legjobban?

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!

További információk

Szín:

Fekete, Fehér

Méret:

XS, S, M, L

Felhasznált anyagok:

65% újrahasznosított poliészter, 35% pamut

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 4,92 kg. Ez 1,93 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 72%-a.

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Swan női poncsó fehér
Swan női poncsó

28590 Ft

28590 Ft

Opciók választása