Basement cashmere póló

10390 Ft

Rövid leírás

Basic mintás biopamut női póló a Picture Organic Clothing-tól. A Basement cashmere póló “patrol kék” színű, és hihetetlenül puha. A női felső organikus pamutból és újrahasznosított poliészterből készül, nagyon megnyerő mintával.

Válassz felelősségteljes és környezetbarát felsőt az EcoWear kínálatából.

 

Ingyenes 25 000 Ft felett

25 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

Organikus pamut

50%

Újrahasznosított poliészter

50%

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Újrahasznosított

Etikus

Basement cashmere póló
Basement cashmere póló

Részletes leírás

Egyszerű, de nagyszerű, egy kis csavarral! Ez a Basement cashmere női felső! Az eddigi Picture logó, ebben a kollekcióban egy üdítő mintával egészült ki, még közelebb hozva a márka természetközpontú szemléletét, és ezzel izgalmasabbá téve egy kicsit ezt a pólót. A felső “pertol kék” színben pompázik, amit könnyen tudsz kombinálni a ruhatárad többi elemével.

A laza mintán kívül pedig a póló különlegessége még, hogy organikus pamutból és újrahasznosított poliészterből készült, tehát ezt viselve te is hozzájárulsz a fenntartható fejlődéshez és a környezet védelméhez! Ezen kívül a víz alapú festéknek köszönhetően a te egészségedre odafigyeltek.

Öltözz Te is Picture-be, nézz ki jól, és gondolj a jövőnkre!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Basement cashmere biopamut női póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Kék

Méret:

XS, S, M, L

Felhasznált anyagok:

50% organikus pamut, 50% újrahasznosított poliészter

Szabás:

Medium Fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…