Basement cashmere póló

6754 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

Basic mintás biopamut női póló a Picture Organic Clothing-tól. A Basement cashmere póló “patrol kék” színű, és hihetetlenül puha. A női felső organikus pamutból és újrahasznosított poliészterből készül, nagyon megnyerő mintával.

Válassz felelősségteljes és környezetbarát felsőt az EcoWear kínálatából.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Újrahasznosított

Etikus

Basement cashmere póló
Basement cashmere póló

Részletes leírás

Egyszerű, de nagyszerű, egy kis csavarral! Ez a Basement cashmere női felső! Az eddigi Picture logó, ebben a kollekcióban egy üdítő mintával egészült ki, még közelebb hozva a márka természetközpontú szemléletét, és ezzel izgalmasabbá téve egy kicsit ezt a pólót. A felső “pertol kék” színben pompázik, amit könnyen tudsz kombinálni a ruhatárad többi elemével.

A laza mintán kívül pedig a póló különlegessége még, hogy organikus pamutból és újrahasznosított poliészterből készült, tehát ezt viselve te is hozzájárulsz a fenntartható fejlődéshez és a környezet védelméhez! Ezen kívül a víz alapú festéknek köszönhetően a te egészségedre odafigyeltek.

Öltözz Te is Picture-be, nézz ki jól, és gondolj a jövőnkre!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Basement cashmere biopamut női póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Kék

Méret:

XS, S, M, L

Felhasznált anyagok:

50% organikus pamut, 50% újrahasznosított poliészter

Szabás:

Medium Fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Basement cashmere női biopamut póló
Basement cashmere póló

6754 Ft

6754 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security