Basement foresta női póló

9390 Ft

Rövid leírás

Az új kollekció Basement Foresta pólója hihetetlenül ötletes designnal érkezett meg hozzánk. A sima “basic logós” Basement pólót gondolták tovább, így született a fenyőerdővel kombinált változat.

A természetközeli minta jól szimbolizálja a márka elkötelezettségét a környezetünk védelme iránt.

 

Ingyenes 25 000 Ft felett

25 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

  • XS
  • S
  • M
  • L
  • XL
Kiürítés

Leírás

Alapanyagok

Organikus Pamut

100%

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Etikus

Basement foresta női póló
Basement foresta női póló

Részletes leírás

Egyszerű, de nagyszerű, egy kis csavarral! Ez a Basement Foresta női felső! Az eddigi Picture logó, ebben a kollekcióban egy üdítő mintával egészült ki, még közelebb hozva a márka természetközpontú szemléletét, és ezzel izgalmasabbá téve egy kicsit ezt a pólót. Két színben érkezett hozzánk, kékben és korallban. Bármelyiket is választod, biztosan nem nyúlsz mellé, hiszen a Basement póló a nyári időszakban is az egyik közkedvelt darabja volt a kínálatunknak!

A laza mintán kívül pedig a póló különlegessége még, hogy organikus, a GOTS által minősített pamutból készült, tehát ezt viselve te is hozzájárulsz a fenntartható fejlődéshez és a környezet védelméhez! Ezen kívül a víz alapú festéknek köszönhetően a te egészségedre odafigyeltek.

Öltözz Te is Picture-be, nézz ki jól, és gondolj a jövőnkre!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Basement foresta biopamut női póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Kék, Korall

Méret:

XS, S, M, L, XL

Felhasznált anyagok:

100% GOTS által tanúsított organikus pamut

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,36 kg. Ez 0,6 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 38%-a.

Szabás:

Medium Fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…

  • Panda pulóverPanda pulóver Gyors nézet
  • Park leggingsPark leggings Gyors nézet
  • Peggy ruhaPeggy ruha Gyors nézet