Basement forest póló

9390 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

Minden jelentősebb márkának megvannak az egyszerű, logóval ellátott pólói. Így van ez a Picture Organic Clothing esetében is. A Picture azonban mindig visz bele valami csavart.

A Basement Forest póló esetén a Picture logó alját egy fenyőerdő takarja. Az ötletes és igényesen kialakított designnak köszönhetően kiváló választás ez az organikus pamutból készült darab.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Organikus Pamut

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Újrahasznosított

Etikus

Basement forest póló
Basement forest póló

Részletes leírás

Leírás
A Basement forest póló egy egyszerű és megragadó póló, ami hű társad lesz a mindennapokban. A Picture logó aljába “belenőtt” egy fenyőerdő, ettől válik egészen egyedivé a design. A két színben is elérhető póló alapanyaga GOTS által tanúsított organikus pamut. 

Miért jó neked, ha biopamut pólót viselsz?

A kérdésre nem lehet egy szóval válaszolni. Több előnye is van. Először is vegyszertől mentes a gyapot termesztése, ami a környezetnek és a bőrödnek is előnyös. Emellett a munkások érdekeit szem előtt tartó gyárakban készül a Basemet forest póló. Biztos lehetsz benne, hogy nem alkalmaznak gyermekmunkát, és nem zsigerelik ki a pólódon dolgozó munkásokat.

A különleges design és az értékes, minőségi tartalom teszi igazán egyedivé ezt a darabot. És ha a párodnak is szeretnél egy hasonlót akkor a Basement foresta pólót neki találták ki!

Válaszd te is ezt az ötletes és környezetbarát pólót. Tűnj ki a tömegből, és vállalj felelősséget a jövőnkért!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Basement forest póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fekete, Kék

Méret:

S, M, L, XL

Felhasznált anyagok:

100% GOTS által tanúsított organikus pamut

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Basement forest póló - éjkék
Basement forest póló

9390 Ft

9390 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security