Basement forest póló

9390 Ft

Rövid leírás

Minden jelentősebb márkának megvannak az egyszerű, logóval ellátott pólói. Így van ez a Picture Organic Clothing esetében is. A Picture azonban mindig visz bele valami csavart.

A Basement Forest póló esetén a Picture logó alját egy fenyőerdő takarja. Az ötletes és igényesen kialakított designnak köszönhetően kiváló választás ez az organikus pamutból készült darab.

Ingyenes 25 000 Ft felett

25 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

Organikus Pamut

100%

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Újrahasznosított

Etikus

Basement forest póló
Basement forest póló

Részletes leírás

Leírás
A Basement forest póló egy egyszerű és megragadó póló, ami hű társad lesz a mindennapokban. A Picture logó aljába “belenőtt” egy fenyőerdő, ettől válik egészen egyedivé a design. A két színben is elérhető póló alapanyaga GOTS által tanúsított organikus pamut. 

Miért jó neked, ha biopamut pólót viselsz?

A kérdésre nem lehet egy szóval válaszolni. Több előnye is van. Először is vegyszertől mentes a gyapot termesztése, ami a környezetnek és a bőrödnek is előnyös. Emellett a munkások érdekeit szem előtt tartó gyárakban készül a Basemet forest póló. Biztos lehetsz benne, hogy nem alkalmaznak gyermekmunkát, és nem zsigerelik ki a pólódon dolgozó munkásokat.

A különleges design és az értékes, minőségi tartalom teszi igazán egyedivé ezt a darabot. És ha a párodnak is szeretnél egy hasonlót akkor a Basement foresta pólót neki találták ki!

Válaszd te is ezt az ötletes és környezetbarát pólót. Tűnj ki a tömegből, és vállalj felelősséget a jövőnkért!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Basement forest póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fekete, Kék

Méret:

S, M, L, XL

Felhasznált anyagok:

100% GOTS által tanúsított organikus pamut

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…