Basement pulóver

27890 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


A Basement pulóver a Picture Organic Cloting egyszerű, “basic logós” pulcsija a hűvösebb napokra. A hímzett logó nagyon jól mutat a sötétkék alapszínű, részben organikus pamutból készült pulcsin.

A barna vállrész mellett a belül mintás kapucni hozza a Picture-től megszokott játékosságot az egyébként egyszerű pulóverbe.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

50%

organikus pamut OrganicExchange pamut

50%

pamut Pamut

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

Etikus

Etikus

Részletes leírás

A Basement pulóver egy kiváló cipzáros-kapucnis pulcsi férfiaknak. Az egyszerű de megnyerő design mellett nem elhanyagolható a hihetetlenül puha belső és a környezetbarát anyaghasználat.

A basic logós férfi pulóver 50%-ban “Organic Exchange” tanúsítvánnyal rendelkező organikus pamutból készül. Ez garantálja a természetet kímélő termesztést és a munkások érdekeit figyelembe vevő feldolgozást. Így lesz a Basement pulóver környezetbarát alternatívája, a hagyományos márkás pulóvereknek.

Válaszd Te is a fenntartható fejlődést, nézz ki jól, és tartozz egy különleges társasághoz!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Basement pulóver “Medium fit”  szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Sötétkék

Méret:

S, M, L

Felhasznált anyagok:

50% "Organic Exchange" által tanúsított organikus pamut, 50% pamut

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 2,87 kg. Ez 1,4 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 67%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó:

Picture Organic Clothing

Érdekelhetnek még…