Basic play póló

10490 Ft

Rövid leírás

Mit jelent a sport?  Barátokkal együtt töltött időt, sok verejtéket, egészséges jövőt.  A Basic play póló az intenzív sportolásban szeretne jó barátod lenni.  Dry-Fit technológiának köszönhetően ha kell, meleg, ha kell, szárazon tart, és hihetetlenül kényelmes viselet.  Az újrahasznosított poliészter alapanyagnak köszönhetően pedig földünk is jobban érzi magát tőle.

Tedd próbára magadat és a pólót is !

Ingyenes 25 000 Ft felett

25 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

Újrahasznosított poliészter

65%

Pamut

35%

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Újrahasznosított

Etikus

Basic play póló
Basic play póló

Részletes leírás

A Pictue Organic Clothing 2015 telén hozta ki az első “Play” kollekciós termékeit. Ennek a kollekciónak az egyik tagja a Basic Play póló.
A “Play” termékek alapverően 3 dologban különböznek a hagyományos Picture cuccoktól:

Ezek a termékek részben újrahasznosított poliészterből készülnek, ennek köszönhetően gyorsan száradnak, a bőrödről elvezetik a nedvességet intenzív mozgás esetén is.
A Basik Play póló is környezetbarát vízlepergető réteggel rendelkezik. Persze nem vízálló, mint egy síkabát, de enyhébb nedvesség lepereg róla.
Színösszeállítása játékosan fiatalos. Biztos vagyok benne, hogy Neked is jól állna!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Basic Play póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fekete

Méret:

S, M, L, XL

Felhasznált anyagok:

65% újrahasznosított poliészter;
35% pamut

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,47 kg. Ez 0,64 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 42%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…

  • Moa rövidnadrág – sötétkékMoa rövidnadrág – sötétkékGyors nézet
  • Redwood boardshort – PictureRedwood boardshort – PictureGyors nézet
  • Ming pulóverMing pulóverGyors nézet