Beanies biopamut gyerek póló
Beanies gyerek póló

7750 Ft

7750 Ft

Opciók választása

Beanies gyerek póló

7750 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Beanies biopamut gyerek póló a Picture Organic Clothingtól. 100% GOTS által tanúsított organikus pamutból készült fiú póló különleges designnal. A sötétkék alapszínen hegycsúcsos motívum található, ami egy kötött sapkával lett kombinálva. Ez az egyedi design nekünk nagyon bejön.

Ez a kényelmes és egészséges póló, organikus pamut anyagával a kedvencetek lesz.

 

Törlés

Leírás

Alapanyagok

100%

organikus pamut Organikus pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Beanies gyerek póló leírása

A Beanies fiú póló különleges, hegycsúcsos-sapkás mintájával és prémium minőségű, sötétkék anyagával mindig jó szolgálatot fog tenni. A póló alapanyaga GOTS által tanúsított organikus pamut, nagyon finom, puha tapintattal. Ahogyan azt már a Picture-től megszokhattuk.

Miért érdemes organikus pamut ruhát választani?

Fantasztikusan puha tapintatúak.  A színei nagyon kellemesek, és víz alapú festéket használnak hozzájuk. A pamut alapanyag termesztése során nem használnak szintetikus vegyszereket. Ezért azok maradványa sem található meg a pamutban.

De a számodra fontos végeredmény:  Amikor ezt a pólót használod, biztosan semmilyen mérgező anyaggal nem találkozik a bőröd. Ezzel is csökkentve a ma már népbetegségnek számító bőrallergiás betegség (ekcéma) kialakulásának esélyét.

Védd meg magad, és gyerekedet! Érezzétek jól magatokat a bőrötökben, és óvjuk együtt gyerekeink jövőjét!

 

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Beanies organikus pamut gyerek póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Sötétkék

Méret:

8 év, 10 év, 12 év, 14 év

Szabás:

Médium Fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security