Cocktail póló

9990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A kifejezetten nyári hangulatú Cocktail biopamut póló szerintünk mindenki kedvence lesz. A vállaknál kezdődő sorminta az aljára lassan eltűnik, így búcsút inthetünk citromoknak és pálmafáknak.

A póló anyaga organikus pamut, ezért nem csak a nyár hangulatát élheted át vele, de a környezetért is tehetsz.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

100%

organikus pamut Organikus pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Cocktail póló részletes leírás

A Cocktail póló igazi laza, nyári viselet. Az átmenetes minta is megfelel ennek, amiben még apró pálmafák is befigyelnek. Az összképhez hozzá tartozik az is, hogy az ujjaknál és a nyak körül az anyag nincs elvarrva, amitől még lazább hatást kelt.

A környezetbarát és egészséges, víz alapú festékkel színezett alapanyag enyhén csíkos hatású, miközben összetételét tekintve 100%, GOTS által tanúsított organikus pamut.

Miért érdemes organikus pamut ruhát választani?

A Picture Organic Clothing által gyártott organikus pamut termékek választásával, így nem csak a saját egészségedre leszel jó hatással, de a környezetet is kíméled, miközben jól nézel ki!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Cocktail póló “Fashion fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fehér

Méret:

S, M, L, XL

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,36 kg. Ez 0,6 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 37%-a.

Szabás:

Medium fit

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…