Tockson pulóver

12994 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


A Tockson pulcsi a Picture “Adventure” kollekciójának egy vékonyabb, kifejezetten kényelmes darabja. Ez a könnyű pulóver jó szolgálatot tehet az első hűvösebb napokon, de a nyári estéken is örömmel hordhatod. Sötétebb, és világosabb színben is készül, hogy mindenki megtalálja a saját stílusának megfelelőt.

Anyaga organikus pamut, így megvásárlásával nem csak magadat véded a hidegtől, de a környezetet is!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

95%

organikus pamut GOTS által tanúsított organikus pamut

5%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

Etikus

Etikus

A pulóver leírása

A Tockson pulóver a Picture-től megszokott igényességgel lett tervezve. Az alapvetően egyszerű pulcsit több apró minta dobja fel. Személyes kedvencünk a jobb karján található “Adventure time” logó, illetve a fenyőfás cipzár. Ezek az egyedi megoldások emelik ki a tömegből ezt a különleges darabot.

A GOTS által tanusított, organikus pamut alapanyagot mind a két alapszín esetén apró fehér minta teszi még változatosabbá.

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Tockson pulóver “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Sötétkék, Zöld

Méret:

S, M, L, XL

Felhasznált anyagok:

95% GOTS által tanúsított organikus pamut, 5% Poliészter

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 1,84 kg. Ez 0,99 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 65%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó:

Picture Organic Clothing

Érdekelhetnek még…

Tockson pulóver
Tockson pulóver

12994 Ft

12994 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security