Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Code boardshort | Grey – Picture

19990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Gyorsan száradó – rugalmas anyag, különleges minta és egyedi megoldások. Ezt mind tudja a Code boardshort, aminek a mintája a szürke 3 árnyalatából áll össze. Akár egy könyv címe is lehetne 😀

Az egyik legjobb részlet pedig a kioldódásbiztos megkötő! Az egyedi designt csak a környezetbarát, újrahasznosított poliészter teszi még érdekesebbé ennél a Picture Organic Clothing férfi boardshortnál.

Garantáltan te is bele fogsz szeretni, és még a környezetért is teszel!


Cikkszám: MBS027E Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Alapanyagok

50%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter - Green Mark

38%

Poliészter Poliészter

12%

Spandex Spandex

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Code boardshort leírása

A Picture Organic Clothing az újrahasznosított anyagokból készült síruhák sikereire alapozva 2010-ben megalkotta az első, újrahasznosított poliészterből készülő, boardshort kollekcióját. A lépés nem volt váratlan, hiszen aki télen síel-snowboardozik, az nyáron sokszor valami vízi sportot űz, például wakeboardozik, szörfözik, vízi síel stb. A siker nem maradt el így idén is megérkezett hozzánk a legújabb kollekció köztük a Code boardshorttal.

A Picture Organic boardshortok az idei évtől már 50%-ban újrahasznosított poliészterből készülnek, hogy minél kisebb terhelést jelentsenek a környezetünknek. A boardshort alapanyaga azonban nem csak környezetbarát, de különösen rugalmas is, hogy a vízi sportok űzése közben a lehető legkényelmesebb legyen. A 4D strech-nek keresztelt alapanyag nem csak nagyon rugalmas, de hihetetlenül gyorsan is szárad. Mivel vízi sportokhoz tervezték, ezért fontos a kényelem!

Ismerős érzés, hogy a vízben mindig kioldódik a boardshort kötője? Az idei év legnagyobb újítása a kioldásbiztos megkötő! Az okosan elhelyezett szilikon csíkok egymáshoz tapadnak, így ha egyszer meg lett kötve, akkor az meg van kötve, és a víz sem tudja kibontani. A hegesztett zseb pont a legjobb helyre lett téve: kézre esik és nem zavar a mozgásba.

A Picture Organic Clothing Code boardshort Gray változata visszafogott, de mégis nagyon megnyerő megjelenéséve biztosan a kedvenced lesz!

A Code boardshort “Medium fit” szabású.

Code férfi boardshort - szürke logo
Code férfi boardshort - szürke megkötő
Code férfi boardshort - szürke recycle
Szín:

Szürke

Méret:

30, 32, 34, 36

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security