Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Basement tank atléta

10490 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A Basement tank atléta egy, az igazán forró nyári napokra tervezett trikó. Egyéniségét a mellkason elhelyezett logó és az organikus pamut alapanyagban látható apró, kékes színű pöttyök adják. Az egyszerű külső mögött komoly tartalom húzódik.

Szerezz egyet, és érezd magad különlegesnek!

Cikkszám: MTS201 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Alapanyagok

100%

organikus pamut Organikus pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Basement tank atléta leírása

A  Basement tank atléta egy egyszerű, basic logós ujjatlan felső a Picture Organic Clothingtól a forró nyári napokra. Egy jó atlétára mindenkinek szüksége van, és ez pont olyan!

Elsősorban vízpartra ajánljuk, de bárhol megállja a helyét. Az extrém puhaságú atléta organikus pamut alapanyagát kékes pöttyök dobják fel. A vékony szövés következtében nem csak a szabása, de anyaga miatt is kellemesen szellős.

A mellkason elhelyezett óriási logó mindenkivel tudatja “kivel” áll szemben. Hátul ez a trikó is büszkén viseli az ” Organic Clothing” hímzést. Az alapanyaga kifejezetten érdekes, mert az organikus pamutban apró, sötét pöttyök vannak elrejtve, hogy feldobják egy kicsit az atlétát.

Na de miért jó, hogy organikus pamutból van?

Azon kívül hogy kényelmes, és jól is néz ki kifejezetten környezetbarát, és egészséges is. A világ legelterjedtebb organikus pamut tanúsítványa biztosítja, hogy a legszigorúbb követelményeknek is megfelel az alapanyag.

A követelmények a termelésnél kezdődnek, ahol a szintetikus növényvédő szerek használata tiltott, és a talaj kiszipolyozása ellen is védekeznek. A feldolgozás során a felhasznált anyagok mellett a munkások életkörülményeire is odafigyelnek, és abban is biztos lehetsz, hogy egy gyermek sem dolgozott a Basement atlétán.

Basement tank atléta “Medium fit” szabású.

Szín:

Fehér

Méret:

S, M, L, XL

Felhasznált anyagok:

100% GOTS által tanúsított organikus pamut

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,47 kg. Ez 0,64 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 42%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security