Collet póló

12950 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás:

A Collet póló a “Tall Collexion” elemeként a lazaság és a minőség tökéletes ötvözete. Igazi freerider stílus. A póló gyártása során alkalmazott DRY-FIT technológia síelés vagy snowboardozás közben is biztosítja a meleg és száraz komfortot. Jól szellőzik, és kis mértékben vízálló is.
Kipróbálod?

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter
0%
Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

Etikus

Etikus

Részletes leírás

Egy póló esetén is van lehetőség minőségit alkotni. A Picture tervezői a Collet póló tervezésekor a kényelemre és a laza stílusra helyezték a hangsúlyt. A bő szabású póló  két zsebet kapott. Anyaghasználatban az újrahasznosított poliészter mellé  egy környezetbarát jó szellőzést és vízhatlanságot adó bevonat került. Ezeknek köszönhetően tökéletes viselet a szűzhavas napokon is, hiszen erőteljesebb mozgás mellett is szárazon tart miközben jó szellőzést biztosít.

Persze nem csak a sípályákon hasznos.  Szinte minden helyzetben jól érezheted benne magad! Mehetsz benne, eddzeni, kirándulni, futni… Szereti az izzasztó helyzeteket! És szemerkélő esőben is megbízható társad lesz.
Gondolj a jövőnkre, és csapj le rá!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Collet póló “Freestyle”  szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Világoskék, Szürke

Méret:

S, M, L

Szabás:

Freestyle

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…