Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

COLOR nyakmelegítő

6990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A COLOR nyakmelegítőt mindkét nem képviselőinek bátran ajánljuk, tökéletes választás, ha egy egyszerű, de mégis igényes nyakmelegítőre vágysz. A design a Picture logóval, és fenyőfás sormintával teljes.

Sál helyett utcára is tökéletes, hiszen nagyon kellemes, belül puha, de igazán a természetben lehet kihasználni a benne rejlő lehetőségeket. Vastag anyagának köszönhetően a széltől és a nedvességtől is kiválóan véd, miközben megfelelően szellőzik a Dry-Fit technológiának köszönhetően.

Szerezd be még ma, és dobd fel vele a szettedet!

Cikkszám: NW058P Kategóriák: , Címkék: , ,

Alapanyagok

100%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Color nyakmelegítő részletes leírás

Édesanyák és nagymamák kedvenc mondata a hideg téli napokon: “Jaj, már megint kint van a nyakad!”. Ismerős? A Picture Organic Clothing nyakmelegítőivel garantáltan nem fogod többször hallani.
Egy nyakmelegítőnek / amit nevezhetünk kőrsálnak is / az én szememben két fontos feledata van:

  1. Melegen tartani a nyakamat: a vastag szövésű, enyhén bolyhos belsejű Color  nyakmelegítő tökéletesen végzi ezt a feladatot. Ezt már csak azért is állíthatom biztosan, mert én is ezt használom, kék színben.
  2. Feldobni, kiegészíteni a sífelszerelésedet: a gazdag színvilágban készülő Picture nyakmelegítők között biztosra veszem, hogy találsz egy a kabátodhoz illő darabot.

A Picture Organic Clothing-nak  véleményem szerint egy kiváló minőségű, nagyon jól használható terméket sikerült készíteni, amit a sokféle, jobbnál jobb grafikával tálalva tettek tökéletessé. Egy közülük ez a Color nyakmelegítő.

A Picture Organic Clothing nyakmelegítői egyetlen méretben készülnek, melyek rugalmas anyaguknak köszönhetően mindenki nyakát jó melegen tartják. Jó hír tehát, hogy a méret kiválasztásánál nem kell sokáig gondolkozni, a megfelelő szín viszont már komolyabb fejtörést okozhat…

Szín:

Rózsaszín, Kék

Méret:

Egy méretben készül

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security