Track síkabát – Picture

92990 Ft

Rövid leírás

A Track férfi síkabát egy hihetetlenül technikai, nagyon megbízható eleme a Picture Organic Clothing idei kollekciójának. Az átlagon felüli technikai paraméterek, a környezetbarát anyaghasználat és a megragadó design kiemeli ezt a sídzsekit a szürke átlagból.

Dönts felelősségteljesen, és válassz prémium minőségű síkabátot.

Ingyenes 20 000 Ft felett

20 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Kiürítés

Leírás

Alapanyagok

Újrahasznosított poliészter

64%

Poliészter

36%

 • R-Pet réteg: 20K/15K
 • Környezetbarát és tartós vízálló bevonat
 • Vízlepergető réteg Pfoa/Pfos használata nélkül

Tulajdonságok

 • Hófogó az újban és a deréknél
 • Hálós Thermal Dry System
 • Beépített szemüvegtörlő
 • Érintést érzékelő telefontok
 • Síbérlet tartó
 • Kézmelegítő zsebek
 • Szellőztető cipzárok
 • Ragasztással megerősített varrás
 • 5/10-es hő index
 • Cipzár a nyaknál, szellőzővel

Mitől környezetbarát?

Organikus

Újrahasznosított

Etikus

Track síkabát – Picture

Track síkabát – Picture

Részletes leírás

A Track síkabátot azoknak a férfiaknak ajánljuk, akik komoly elvárásokat támasztanak a kabátjukkal szemben. Ez a dzseki a Picture Organic Clothing “Expedition line”-jának eleme. Ez abban nyilvánul meg, hogy a kabát technikai jellemzői átlagon felüliek, így minden helyzetben hű társad lesz.

A sötétkék alapszínű, részben újrahasznosított, és hihetetlenül vízálló anyagon nagyon ízlésesen néz ki a pöttyökből kirakott fenyőfás minta. A síkabát ujjai alatt a háromszögekből álló design is érzékelteti, hogy egy prémium termékről van szó.

A Track síkabát minden időjárási körülményhez megfelelő választás. Szellőző kapott helyet az ujjak alatt, és a nyakrésznél is a melegebb napokra. Cudarabb időben sem kell aggódnod, a 20k/15k paramétereknek köszönhetően rettenetesen vízálló, és ezzel együtt nagyon jól szellőzik. A párás testhő kijut, a hideg szel pedig kint marad. A vízállóságot szolgálja még a tartós és környezetbarát vízlepergető bevonat is.

A kabát sok szeretni való és hasznos apróságot is rejt a technikai külső alatt. Ilyen például a beépített telefontok és szemüvegtörlő. Nem tudod elhagyni őket, mert a kabáthoz vannak rögzítve, így mindig ott vannak, ha szükség van rájuk. Nagyon jó érzés úgy elővenni a telefont a felvonóban, hogy tudod, nem ejtheted ki. Mivel a Track dzseki a sípályákra termett, ezert természetesen a kabát bal ujján bérlettartó zseb is van, amit a jól ismert, fenyőfás cipzárral tudsz biztosan lezárni.

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Track férfi síkabát “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További technikai részletek

A Track síkabát R-PET membránja 20k/15k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelent esetben a kabát 20000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 15000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Ezek a számok technikai kabátok között is a felsőbb kategóriába tartoznak. Az erős membrán mellett a kabát anyaga tartós vízlepergető réteggel van kezelve, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a síkabátokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg C6-os besorolással rendelkezik. Ez annyit tesz, hogy nem tartalmaz PFOS és PFOA vegyületeket, melyek kifejezetten károsak, és a környezetbe is kiszivárognak.

A kabát varrásai mindenhol meg vannak erősítve ragasztással is a teljes vízállóság érdekében. Ennek megfelelően a cipzárok is vízálló kialakításúak. A kabát ujjaiban és derékrészénél hófogó kapott helyet.

Ezek mind azért vannak, hogy körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Megvéd, és jól néz ki!

Technikai paraméterek

 • Hőindex

3/10

5/10

7/10

10/10

Vékony

Nagyon meleg

 • Vízállóság

10K

15K

20K

25K

 • Légző képesség

10K

15K

20K

25K

További információk

Szín:

Méret:

, , ,

Felhasznált anyagok:

64% újrahasznosított poliészter, 36% poliészter

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 4,92 kg. Ez 1,93 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 72%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Close Menu
×
×

Cart

Malcare WordPress Security