Denver póló

11044 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

Egy letisztult, igazán francia, ingnyakú póló. A csíkok a francia zászlót idézik, a dínó a mellkason pedig jól illeszkedik a Picture Organic Clothing Terror Raptor kollekciójába.

Tökéletes választás, ha a megszokott Picture termékeknél egy kicsit komolyabbat, elegánsabbat keresel. A szokásos organikus pamut természetesen itt sem maradhat el!

A Denver póló a PictureShop “Légy egyedi!” kollekciójának eleme, azaz csak ez az egyetlen darab érkezett belőle Magyarországra! Ilyen pólód csak Neked lesz!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Organikus Pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Etikus

Denver póló
Denver póló

Részletes leírás

A Denver póló a Terror Raptor kollekció elegánsabb, ingnyakú pólója, természetesen 100%-ban organikus pamutból. A design egyszerre letisztult és megnyerő. A szürke póló ujját és gallérját a francia zászló ihlette csíkok dobják fel, a póló elején pedig egy szolid dínó pihen.

Kicsit az lehet az érzésünk, hogy egy krokodil is figyelhetne onnan, de ahogy a videók elején szokták mondani, minden hasonlóság csak a véletlen műve 😀

Természetesen a design nem minden, a rendkívül puha pólónak további különlegességei is vannak, mégpedig az, hogy 100%-ban organikus pamutból készült, és a színezéshez víz alapú festéket használtak fel a készítők.

Hogy ez miért jó neked?

Nos, nem kell megijedni a víz alapú festék nem veszíti el hamarabb a színét, mint bármelyik szintetikus anyaggal készülő, viszont sokkal egészségesebb a bőrödnek és a környezetnek is.

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
Denver póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Szürke

Méret:

L

Felhasznált anyagok:

100% GOTS által tanúsított organikus pamut

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,47 kg. Ez 0,64 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 42%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…