Feelday férfi jogging

24795 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

A szürke eminenciás! A Feelday férfi jogging nadrág remek viselet a szabadidő élvezetes eltöltéséhez. Kényelmes és környezetbarát. Mindennapi használatra.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Újrahasznosított poliészter
0%
Organikus pamut

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Újrahasznosított

Etikus

Feelday férfi jogging
Feelday férfi jogging

Részletes leírás

Végre egy kis szabadság… Otthon, vagy éppen nyaralás közben. A Feelday férfi jogging biztosítja a szabadság élményét a számodra.
Egyszerű szürke alapszínét jól kiemeli az anyag enyhén csíkos mintázata, és az árnyalatokkal való játék.  Ha már az anyagnál tartunk, nagyon puha, belső felszínén enyhén bolyhos szövet nagyon kellemes viseletet biztosít.
A combon a már megszokott hímzett Picture logó, nehogy össze keverjék már valamivel :-). Természetesen a “Recycled” logó sem maradhat el a lábszárról.
A Feelday férfi jogging a magas technikai tartalmú Play sorozat tagja. A kollekció a tulajdonosának a körülményektől függetlenül komfortos viseletet biztosít. A DryFit technológia intenzív mozgás, edzés közben is segít viselőjét szárazon tartani, a termelődött izzadtság elvezetésével, és a megfelelő szellőzés biztosításával.
PFC mentes vízhatlanító bevonattal rendelkezik, ami a csapódó víz, szemerkélő eső ellen biztosít védelmet.
A Feelday férfi jogging egyértelműen bizonyítja, hogy egy “mackó alsó” is lehet professzionális! Szerezd meg a sajátodat még ma!y

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Feelday férfi jogging “Fashion fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Szürke

Méret:

S, M, L, XL

Felhasznált anyagok:

65% újrahasznosított poliészter, 35% biopamut

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Feelday férfi jogging elölról
Feelday férfi jogging

24795 Ft

24795 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security