Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Contour női síkabát – O’Neill

72990 Ft


O'Neill környezettudatos termékei

Az O’Neill Contour női síkabát absztrakt, télies mintájával és féloldalas cipzárjával kiemel a többi síelő közül a pályán. Sok zsebének köszönhetően mindent, ami szükséges magadnál tarthatsz egész nap. Az oldalsó szellőzőknek köszönhetően kitűnő választás napsütéses időben is. Az O’Neill Firewall Magma bélésének és a kabáthoz járó nyakmelegítőnek hála pedig helytáll a hidegebb napokon is, és jól tartja a testhőt.

Újrahasznosított poliészter alapanyagának köszönhetően pedig nem csak téged, de a környezetet is védi ez a kabát.

Cikkszám: 8P5004 Kategóriák: , Címkék: , , , , , , , ,

Alapanyagok

Külső borítás:

54%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

46%

Poliészter Poliészter

Bélés:

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Contour női síkabát leírása

Az O’Neill Contour női síkabát tökéletes választás azoknak a kemény csajoknak, akik felvonó nyitástól zárásig a pályákat róják, és még az aprés-ski buliban is benne vannak! A design télies és absztrakt, amire a féloldalas cipzár csak ráerősít, hogy biztosan kitűnj bármilyen pályán a többiek közül!

Ez a kabát úgy lett megtervezve, hogy reggeltől estig helyt álljon az időjárástól függetlenül. A 10/10K-s vízálló rétegének köszönhetően a szakadó hóesésben sem kell félned, hogy átázik a kabátod, és hamarabb haza kell menned, mint tervezted. Az O’Neill Firewall Magma bélésnek köszönhetően a Contour kabát biztosan melegen tart majd a leghidegebb napokon is, míg az oldalsó szellőzőket kinyitva könnyedén kiengedheted a felesleges hőt, amikor kellemes, napos az idő. 

A kapucniba szerelt lavina detektornak köszönhetően nem csak kényelmes, de biztonságos viselet a szűzhó szerelmeseinek is. 

A kabáthoz tartozik egy puha, nyakmelegítő is, ami kényelmesen a kabát alá fér, és melegen tart, amikor szükséges. 

Újrahasznosított poliészterből készült ez a kabátunk is, így a választásoddal nem csak egy szuper kabáttal leszel gazdagabb, de hozzájárulsz a környezetünk védelméhez is. A Contour női síkabát ráadásul az O’Neill Jones kollekciójának darabja. Ez, a Jemery Jones (híres snowboardos) nevéhez fűződő kollekció nem csak különleges designja miatt érdekes, hanem azért is, mert az O’Neill a bevételek 5%-át a Protect Our Winters szervezetnek adja, amelynek egyébként Jemery Jones  alapítója.

A Contour női síkabát “Regular tail” szabású.

További technikai részletek

Created with Fabric.js 2.7.0

O'Neill Hyperdry Technológia

A Contour női síkabát vízlepergető réteggel lett kezelve, és ezen kívül nagyon gyorsan szárad.

O'Neill Firewall Technológia

A szörfruha gyártás 60 éves tapasztalatát felhasználva, az O'Neill kabátok bélése ott a legmelegebb, ahol arra a legnagyobb szükség van. Ezt innovatív anyagokkal kombinálva könnyű és meleg kabátot kapunk a leghidegebb napokra is.

thermometer_heat

O'Neill Firewall Magma Technológia

Első ránézésre csak egy menő mintának tűnik a kabát belsejében, de sokkal több annál. Ez az okos kis minta elnyeli és visszaadja a testhőt, sokkal jobb hatásfokkal, mint a hagyományos bélések. Természetesen ott, ahol a legnagyobb szükség van rá!

RECCO passzív jeladó rendszer

A kabát kapucnijában helyet kapó RECCO® passzív jeladó nem akadályozza meg a lavinákat, de a gyors megtalálás (és ezzel a túlélés) esélyét nagy mértékben növeli. Ha betemet a hó és jön a mentőcsapat, a detektoruk jelét visszaveri, ezzel jelezve, hogy merre keressenek.

Technikai paraméterek

Hőindex Hőindex
7/10

Vékony

Nagyon meleg

Termékeink vízállósága

10K

Vízállóság

Termékeink légzőképessége

10K

Légzőképesség

Szín:

Sötétkék

Méret:

XS, S, M, L, XL

Alapanyag

Szabás:

Regular tail

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security