Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Juniper Crew zokni – Tentree

7990 Ft


TenTree - ültess 10 fát velünk - először Magyarországon

2 pár Juniper Crew zokni egy csomagban.  Egy Neked és egy Földünknek. Az egyedülálló fenyőfa minta kifejezi elkötelezettségünket a természet védelme iránt. Nem csak kényelmes és jól néz ki, de vásárlásával 10 fát is ültetsz!

Segítség a méretekhez:  Az S/M = 35-40 ; az L/XL = 41-46

Cikkszám: TAU2816 Kategóriák: , Címke:

Alapanyagok

70%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter (REPREVE)

25%

Poliészter Poliészter

5%

Elasztán Elasztán

Miért válaszd a TenTree-t?

A TenTree az etikus gyártáson és az újrahasznosított alapanyagokon kívül 10 fa ültetését is vállalja minden egyes eladott termék után. Töltsd fel a címkén található fa-kódodat, és nézd meg hová kerültek a fáid!

Ültess

Fát

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

10 fát ültetsz

10 Fát ültetsz

Mit tud a Juniper Crew zokni?

Frissítsd fel a lábad stílusosan és környezettudatosan ezekkel az újrahasznosított anyagú Tentree zoknikkal! Ezek az egyedülálló zoknik újrahasznosított anyagokból készülnek és hozzájárulnak az erőforrások megőrzéséhez. A Juniper fenyőfa minta ráadásul nemcsak stílusos, hanem üzenete révén is emlékeztet minket arra, hogy minden apró lépés számít a fenntartható jövő felé.

A Juniper bokazokni 70 %-ban újrahasznosított PET palackokból készül (Repreve). Így ami a lábadnak a kényelemet, földünknek a jövőt biztosítja.

A csomagban 2 pár zoknit találsz. Egy fekete-szürke-drapp és egy sötétkék-zöld-szürke kombinációt. Kétféle méretben kapható. Az S/M-es méret 35-40 közötti méretekre, míg az L/XL a 41-46-os méretekre használható. A vékony Juniper Crew zokni gyártásához 2 műanyag palackot használnak fel. A puha tapintatú vékony anyag rugalmasan simul a lábadra.

A zokni megvásárlásával 10 fa ültetését is támogatod. Ezt bár kevésbé feltűnő módon, mint a Selkirk hímzet zokni esetében – tudatja is mindenkivel. A boka körüli passzé belső felszínén ugyanis az alábbi üzenet olvasható: “ Plant Trees ”

Szóval mire vársz? Ültessünk fát együtt! Szerezz meg most egy csomag zoknit! Ha rövidebb zoknit keresel, a Juniper bokazokni neked készült. 

Szín:

Fekete, Fekete – kék

Alapanyag

Gyártó

Méret:

L/XL, S/M

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security