Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Katniss női kabát

71990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A Katniss női kabát egy igazán divatos utcai kabát újrahasznosított poliészterből. A csinos külső miatt nem gondolnánk, de ez a kabát is ugyanannyira vízálló, mint a Picture síkabátok, így nincs mitől tartanod!

Az esős-havas téli napokon sem fogsz csalódni benne! Még víz lepergető bevonatot is kapott, ami teljesen PFC mentes, így semmi káros anyag nem távozik belőle a használat során!

Cikkszám: WVT093 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Alapanyagok

48%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

52%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Zero Waste

PFC mentes impregnálás

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Katniss női kabát részletes leírása

Téli kabát vásárlásnál sokszor felmerül a kérdés: divatosat vagy praktikusat? Sajnos ez a két dolog sokszor nem jár együtt, de a a Picture Organic Clothing Katniss utcai kabátja kivétel.

A csinos külső jelen esetben igazán különleges technikai megoldásokat is rejteget. A kabát ugyanannyira vízálló, mint a belépő szintű síkabátok, és környezetbarát (PFC mentes) vízlepergető réteget is kapott. Biztos lehetsz benne, hogy a hétköznapi-utcai használat nem fok kifogni rajta!

Sőt, a kicipzározható hófogónak köszönhetően egy teljes értékű síkabátot is kapsz! Mostantól sosem érhet felkészületlenül egy csúszás lehetősége.

A hosszított hátrész, és a meleg bélés biztosan megvéd a hidegtől, az újrahasznosított poliészter alapanyaggal pedig a környezetünket is védjük!

Az Katniss női téli kabát “Tall street fit” szabású.

További technikai részletek

A Katniss téli kabát DryPlay membránja 10k/10k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelen esetben a kabát 10000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 10000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Ezek a számok még a technikai kabátok között is megállják a helyüket. Az erős membrán mellett a kabát anyaga környezetebarát és tartós vízlepergető réteggel van kezelve, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg immár teljes mértékben PFC mentes, azaz nem tartalmaz káros vegyületeket, melyek használat során a környezetbe is kiszivárognak.

A kabát varrásai a kritikus helyeken meg vannak erősítve ragasztással is a teljes vízállóság érdekében. Ennek megfelelően a cipzárok is vízálló kialakításúak. A kabát  derékrészénél kivehető hófogó kapott helyet.

Technikai paraméterek

Hőindex Hőindex
7/10

Vékony

Nagyon meleg

Termékeink vízállósága

10K

Vízállóság

Termékeink légzőképessége

10K

Légzőképesség

Katniss női kabát

Szín:

Burgundi

Méret:

XS, S, M, L, XL

Szabás:

Street

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security