Katniss női kabát

71990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

A Katniss egy igazén divatos utcai kabát újrahasznosított poliészterből. A csinos külső miatt nem gondolnánk, de ez a kabát is ugyanannyira vízálló, mint a Picture síkabátok, így nincs mitől tartanod!

Az esős-havas téli napokon sem fogsz csalódni benne! Még víz lepergető bevonatot is kapott, ami teljesen PFC mentes, így semmi káros anyag nem távozik belőle a használat során!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Újrahasznosított poliészter
0%
Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

PFC mentes vízlepergető réteg

Újrahasznosított

Etikus

Részletes leírás

Téli kabát vásárlásnál sokszor felmerül a kérdés: divatosat vagy praktikusat? Sajnos ez a két dolog sokszor nem jár együtt, de a a Picture Organic Clothing Katniss utcai kabátja kivétel.

A csinos külső jelen esetben igazán különleges technikai megoldásokat is rejteget. A kabát ugyanannyira vízálló, mint a belépő szintű síkabátok, és környezetbarát (PFC mentes) vízlepergető réteget is kapott. Biztos lehetsz benne, hogy a hétköznapi-utcai használat nem fok kifogni rajta!

Sőt, a kicipzározható hófogónak köszönhetően egy teljes értékű síkabátot is kapsz! Mostantól sosem érhet felkészületlenül egy csúszás lehetősége.

A hosszított hátrész, és a meleg bélés biztosan megvéd a hidegtől, az újrahasznosított poliészter alapanyaggal pedig a környezetünket is védjük!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
Az Katniss női téli kabát “Tall street fit” szabású. A részletekért kattints!

További technikai részletek

A Katniss téli kabát DryPlay membránja 10k/10k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelen esetben a kabát 10000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 10000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Ezek a számok még a technikai kabátok között is megállják a helyüket. Az erős membrán mellett a kabát anyaga környezetebarát és tartós vízlepergető réteggel van kezelve, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg immár teljes mértékben PFC mentes, azaz nem tartalmaz káros vegyületeket, melyek használat során a környezetbe is kiszivárognak.

A kabát varrásai a kritikus helyeken meg vannak erősítve ragasztással is a teljes vízállóság érdekében. Ennek megfelelően a cipzárok is vízálló kialakításúak. A kabát  derékrészénél kivehető hófogó kapott helyet.

Technikai paraméterek

Hőindex 7/10
0%

Vékony

Nagyon meleg

0K
0K

Katniss női kabát

További információk

Szín:

Burgundi

Méret:

XS, S, M, L, XL

Felhasznált anyagok:

48% újrahasznosított poliészter, 52% poliészter

Szabás:

Street

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Katniss női kabát felvéve
Katniss női kabát

71990 Ft

71990 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security