Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Laticia Női Sapka – Barts

11990 Ft


Barts kiegészítők nyárra, télre...

A Barts Laticia női sapka nem csak egy egyszerű fejfedő, hanem a divat, a kényelem és a fenntarthatóság tökéletes ötvözete. Ez a sapka kifejezetten nők számára készül, hogy melegen tartsa a hideg napokon is őket és egyúttal divatos megjelenést biztosítson.

 

Cikkszám: 02400 Kategóriák: , , Címkék: , ,

Alapanyagok

50%

újrahasznosított poliészter Újrahasznosított Poliészter

45%

Viscose Viszkóz

5%

Polyamide Poliamid

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Laticia Női Sapka: Stílus, Kényelem és Fenntarthatóság Egyben!

A sapka gyönyörű végtelen mintával és egy magas kifordított részlettel büszkélkedhet, amely egyedi és nőies megjelenést kölcsönöz a sapkának és viselőjének.

Recycle Bottle

A fenntarthatóság jegyében

A Laticia sapka 50% újrahasznosított poliészterből készült, így nemcsak a kényelmedet szolgálja, hanem a környezettudatosságodra is utal. A viszkóz és a poliamid keveréke pedig extra puhaságot és kényelmet biztosít.

Created with Fabric.js 2.7.0

Kötött kivitel

A Laticia sapka nem csak stílusos, de rendkívül praktikus is. Rugalmas anyagának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a fejhez, így a sapka akkor sem mozdul el, ha intenzív tevékenységet végzel a hegyen. Legyen szó síelésről vagy snowboardozásról, ez a sapka megvédi a fejedet a hideg széltől és az alacsony hőmérséklet okozta kellemetlenségektől.

A Laticia női sapka krém és szürke színben érhető el, így könnyedén illesztheted bármilyen téli szettedhez. Fejezd ki a stílusodat és tartsd melegen magadat a Barts Laticia sapkával!

Szín:

Szürke, Tört fehér

Méret:

Egy méretben készül

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security