Logo Thicket kötött sapka – Tentree

11990 Ft


TenTree - ültess 10 fát velünk - először Magyarországon


A Logo Thicket kötött sapka a Tentree télen is viselhető szürke fullcap típusú baseball sapkája. Az első részen egy hímzett Tentree logo jelzi, hogy “kivel” állnak szemben!

Válaszd a Logo Thicket kötött sapkát, és nem csak egy menő kiegészítőt kapsz, de a vásárlásoddal még 10 facsemete ültetéséhez is hozzájárulsz!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
biopamut Biopamut
0%
újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

Miért válaszd a TenTree-t?

A TenTree az etikus gyártáson és az újrahasznosított alapanyagokon kívül 10 fa ültetését is vállalja minden egyes eladott termék után. Töltsd fel a címkén található fa-kódodat, és nézd meg hová kerültek a fáid!

 

Ültess

0
FÁT

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Etikus

Etikus

Tencell - szövet, fából

10 fát ültetsz!

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

Logo Thicket kötött sapka részletes leírása

Egyszerű, letisztult, de maga nemében mégis nagyon különleges sapi a TenTree Logo Thicket kötött sapka. 

Szürke alapon lévő szürke logó csak a térbeli, hímzett mintának köszönhetően emelkedik ki a baseball sapka első paneljéből. Ezzel a kis visszafogott márkajelzéssel alapozza meg a sapka megjelenését. 

A sapka mind az 5 panelje kötött környezettudatos alapanyagból készült. Ennek a kialakításnak köszönhetően a sapka hűvösebb napokon is kényelmesen használható. A perem alatt egy gumis rész húzódik végig, ami a rugalmasságért felel, hogy a sapka kényelmes legyen, és mindig jól is álljon viselőjének.  

A kötött baseball sapka 2 méretben készül:
54-58 cm – S/M
58-60,5 cm L/XL

A fenntartható anyaghasználaton és az etikus gyártáson kívül a Logo Thicket kötött sapka vásárlásával 10 facsemete elültetését is támogatod, aminek pontos helyét a sapkához tartozó bilétán követheted. Csatlakozz Te is ezzel a stílusos baseball sapkával a Tentree missziójához, és segíts nekik 10 darabbal közelebb kerülni az 1 milliárd elültetett facsemetéhez. 50 millión már túl vannak!

További információk

Szín:

Szürke

Alapanyag

,

Gyártó

Méret:

L/XL, S/M

Érdekelhetnek még…

Logo Thicket kötött sapka
Logo Thicket kötött sapka – Tentree

11990 Ft

11990 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security