Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

MacBook borítás

17990 Ft


Picture X Woodstache - Öltöztesd etikusan telefonodat is!

Az Apple tervezői mindig kitesznek magukért, így a termékeik designjába nehéz lenne belekötni. Így van ez a MacBookokkal is, amiken az ikonikus, világító alma logó jelezte az avatatlan szemeknek, hogy egy prémium notebookról van szó.

A MacBook fantasztikus megjelenését még egyedibbé teheted a Picture és a Woodstache közreműködéséből született, valódi fából készült MacBook matricával,

A cseresznyefa borítás erezete minden famatricán egyedi, a lézerrel gravírozott minta pedig igazi remekmű.

Cikkszám: WPMacBook Kategóriák: ,

Alapanyagok

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

10 fát ültetsz

Fenntartható erdőgazdálodásból

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Fa MacBook borítás leírása

A Picture Organic Clothing tervezői által megálmodott design találkozott a Woodstache hatalmas famegmunkálásban és Apple kiegészítőkben szerzett tapasztalatával. Ennek a közreműködésnek lett az eredménye ez az igazán különleges MacBook borítás famatrica is. 

A matrica különböző MacBook modellekre szabott változatát is megtalálod nálunk, de az alap ugyan az. Kiváló minőségű cseresznyefába hihetetlen precizitással belemart ötletes grafika. Biztos lehetsz benne, hogy a fa egyedi erezetének köszönhetően nincs belőle két egyforma darab! Picture logó fenyőfája helyett megjelenő Apple alma pedig igazán megnyerőn mutat a notebook hátulján.

A MacBook borítás gyártásához használt faanyag fenntartható erdőgazdálkodásból származik, a védelmet biztosító olaj pedig környezetbarát. Így a termék nem csak természetközeli kinézetet kölcsönöz a notebookodnak, de környezetbarát eljárásokkal is készült.

Tedd teljesen egyedivé a MacBookodat fa borítással!

Szín:

Cseresznyefa

Gyártó

Méret:

MacBook Air 13" (2010-), MacBook Pro retina 13" (2012-2016), MacBook Pro retina 15" (2012-2016)

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security