Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Indian Summer póló

12390 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Ez az organikus pamut póló az egyik idei kedvencünk! Az Indian Summer póló ejtett válla és a neonszínű fűzője igazán figyelemfelkeltő. Laza nyárias megjelenést ad ennek a felsőnek, ami jól megy mind a korallszínű mind a fekete színváltozathoz. A mellrészen lévő minta színei pedig a póló színével változnak így teszik igazán harmonikussá ezt a Picture Organic Clothing felsőt.

Cikkszám: WTS123 Kategóriák: , Címkék: , , , , , ,

Alapanyagok

100%

organikus pamut Organikus pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Indian Summer póló részletes leírás

Az Indian Summer organikus pamut póló az idei kollekció egyik merészebb darabja. A bal vállán ejtett, összefűzött anyag szexis, mégsem mutat túl sokat, így akkor is bátran hordhatod, ha visszafogottabb típus vagy. A vállrészen végigfonódó megkötő élénk színe jól passzol a fekete és a korall színű változathoz is. Hordhatod leengedve, vagy megkötve, attól függ, hogy tetszik jobban.

A póló mellrészén az anyag színéhez igazodó árnyalatban egy hegyi táj és a férfi Meaning pólót díszítő logó látható. Ez nem csak remekül illik a felsőhöz, de emlékeztet arra is, hogy miért szeretjük annyira a Picture Organich Clothing ruháit. Szeretnénk még sokáig gyönyörködni ezekben a tájakban, nem csak a pólóinkon, hanem élőben is. Ehhez mindannyiunknak vigyáznunk kell a környezetre.

Életterünk védelmére hívja fel figyelmünket a Picture. Az alapanyag választása, a gyártási technológiák használata és a megfelelő szállítás kiválasztása során mindig fő szempont a magas minőség mellett a zöld szemlélet. Az Indian Summer is egy organikus pamut póló. Ez azt jelenti, hogy a GOTS által tanúsított organikus pamutból készül. A színeit víz alapú festékkel kapja, ami nem csak a környezetnek, hanem nekünk is jó. Ez a fajta tinta és pamut egészségesebb a bőr számára, jobb érzés viselni, hiszen semmilyen káros anyag nem szivárog be a ruhából bőrünkön keresztül.

Próbáld ki, és Te is élvezni fogod!

Az Indian summer póló “Fashion fit” szabású.

Méret:

XS, S, M, L, XL

Szín:

Fekete, Korall

Felhasznált anyagok:

100% GOTS által tanúsított organikus pamut

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,36 kg. Ez 0,6 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 38%-a.

Szabás:

Fashion Fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security