Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Maty kislány síkabát

39990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Környezet tudatos életmód már gyerekkortól!  A Maty kislány síkabát már a fiatalok életébe becsempészi a zöld gondolkodásmódot! Korán rádöbbennek: ahhoz, hogy környezet barát életet éljenek nem kell lemondani semmiről.

Gyermekével együtt növekvő síkabát! A „Grow With Me” rendszernek köszönhetően nem csak egy télre.

Cikkszám: KVT022 Kategóriák: , Címkék: , , ,

Alapanyagok

40%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

60%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Maty kislány síkabát leírás

A Maty kislány síkabát minden helyzetben hű társa lesz gyermekének. A sötét rózsaszín alap kellemesen harmonizál a sötétkék részekkel. 40%-ban újrahasznosított poliészterből készül. DRYPLAY membránjának köszönhetően a vízállósága, és a légző képessége is kiemelkedő: 10K/10K.

A Maty kislány síkabát technikai paramétereiben vetekszik a felnőtt kabátokkal. Réteges felépítésének köszönhetően már inkább a meleg kabátok közé sorolható, 7/10-es hőindexszel.

A kabát sok szeretni való és hasznos apróságot rejt magában. Bal karon síbérlet tartó zseb. A derékrésznél gumírozott belső felületű hófogó szoknya. A derékbőség egy szalaggal állítgató, aminek a végei a kabátzsebekben vannak elrejtve. Valamennyi cipzárnak fenyőfás húzója van. Derék részen elől vékony parafa díszítő betét.

növekedj velem rendszernek köszönhetően a kabátok ujja mérettől függően 38-50 mm-rel meghosszabbíthatóak.

A kabát varrásait a kritikus helyeken ragasztással is megerősítették a teljes vízállóság érdekében. A meglepetés pedig, a kabátba rejtett síszemüveg törlő, amit elhagyni sem lehet, hiszen gumival van rögzítve a dzsekire.

Hogy a korona felkerüljön a kabátra, és ezt mindenki lássa: jobb oldalon hátul a derék részen a jól látható logó: ” RECYCLED PRODUCT“. Legyetek büszkék rá, hogy figyeltek a környezetre!

A Maty kislány síkabát “Medium fit” szabású.

Növekedj velem rendszer gyerek síkabátokon és sínadrágokon

További technikai részletek

A Maty kislány síkabát  DryPlay membránja 10k/10k Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelen esetben a kabát 10000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 10000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként.
 Ezek a számok gyerek kabátok között  a felső kategóriába tartoznak. Az erős membrán mellett a kabát anyaga tartós vízlepergető réteggel van kezelve, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a síkabátokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg C6-os besorolással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz PFOS és PFOA vegyületeket, melyek kifejezetten károsak, és a környezetbe is kiszivárognak.

A kabát varrásait mindenhol ragasztással erősítették meg a teljes vízállóság érdekében. Ennek megfelelően a cipzárok is vízálló kialakításúak. A kabát ujjaiban és derékrészénél hófogó kapott helyet.

Ezek mind azért vannak, hogy körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Megvéd, és jól néz ki!

Technikai paraméterek

Hőindex Hőindex
7/10

Vékony

Nagyon meleg

Termékeink vízállósága

10K

Vízállóság

Termékeink légzőképessége

10K

Légzőképesség

Szín:

Rózsaszín

Méret:

8 év, 10 év, 12 év, 14 év

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 1,93 kg. Ez 4,92 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 72%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security