[INSERT_ELEMENTOR id="6482"]

Maty kislány síkabát

39990 Ft

Rövid leírás

Környezet tudatos életmód már gyerekkortól!  A Maty kislány síkabát már a fiatalok életébe becsempészi a zöld gondolkodásmódot! Korán rádöbbennek: ahhoz, hogy környezet barát életet éljenek nem kell lemondani semmiről.

Gyermekével együtt növekvő síkabát! A “Grow With Me” rendszernek köszönhetően nem csak egy télre.

Ingyenes 20 000 Ft felett

20 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Kiürítés

Leírás

Alapanyagok

Újrahasznosított poliészter
40%
Poliészter
60%
 • Környezetbarát és tartós vízálló bevonat
 • DryPlay réteg

Tulajdonságok

 • Ragasztással megerősített varrás
 • Vízálló cipzárok
 • Hófogó a derénál
 • Síbérlet tartó
 • 7/10-es hő index
 • Növekedj velem rendszer
 • Újrahasznosított anyag logó

Mitől környezetbarát?

Újrahasznosított

Etikus

Maty kislány síkabát

Maty kislány síkabát

Részletes leírás

A Maty kislány síkabát minden helyzetben hű társa lesz gyermekének. A sötét rózsaszín alap kellemesen harmonizál a sötétkék részekkel. 40%-ban újrahasznosított poliészterből készül. DRYPLAY membránjának köszönhetően a vízállósága, és a légző képessége is kiemelkedő: 10K/10K.

A Maty kislány síkabát technikai paramétereiben vetekszik a felnőtt kabátokkal. Réteges felépítésének köszönhetően már inkább a meleg kabátok közé sorolható, 7/10-es hőindexszel.

A kabát sok szeretni való és hasznos apróságot rejt magában. Bal karon síbérlet tartó zseb. A derékrésznél gumírozott belső felületű hófogó szoknya. A derékbőség egy szalaggal állítgató, aminek a végei a kabátzsebekben vannak elrejtve. Valamennyi cipzárnak fenyőfás húzója van. Derék részen elől vékony parafa díszítő betét.

növekedj velem rendszernek köszönhetően a kabátok ujja mérettől függően 38-50 mm-rel meghosszabbíthatóak.

A kabát varrásait a kritikus helyeken ragasztással is megerősítették a teljes vízállóság érdekében. A meglepetés pedig, a kabátba rejtett síszemüveg törlő, amit elhagyni sem lehet, hiszen gumival van rögzítve a dzsekire.

Hogy a korona felkerüljön a kabátra, és ezt mindenki lássa: jobb oldalon hátul a derék részen a jól látható logó: ” RECYCLED PRODUCT“. Legyetek büszkék rá, hogy figyeltek a környezetre!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Maty kislány síkabát “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

Növekedj velem rendszer gyerek síkabátokon és sínadrágokon

További technikai részletek

A Maty kislány síkabát  DryPlay membránja 10k/10k Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelen esetben a kabát 10000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 10000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként.
 Ezek a számok gyerek kabátok között  a felső kategóriába tartoznak. Az erős membrán mellett a kabát anyaga tartós vízlepergető réteggel van kezelve, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a síkabátokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg C6-os besorolással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz PFOS és PFOA vegyületeket, melyek kifejezetten károsak, és a környezetbe is kiszivárognak.

A kabát varrásait mindenhol ragasztással erősítették meg a teljes vízállóság érdekében. Ennek megfelelően a cipzárok is vízálló kialakításúak. A kabát ujjaiban és derékrészénél hófogó kapott helyet.

Ezek mind azért vannak, hogy körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Megvéd, és jól néz ki!

Technikai paraméterek

Hő index: 7/10

Vékony

Nagyon meleg

Vízállóság: 10K

0

25K

Lélegző képesség: 10K

0

25K

További információk

Szín:

Méret:

, , ,

Felhasznált anyagok:

40% újrahasznosított poliészter, 60% poliészter

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 1,93 kg. Ez 4,92 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 72%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Ingyenes szállítás Magyarország területén

Szállítás 2-5 munkanapon belül

Biztonságos PayPal és bankkártás fizetés

Környezetbarát termékek hatalmas választéka

Close Menu
10% Kedvezmény
Nem nyert
20% kedvezmény
Legközelebb
25% Kedvezmény
Majdnem!
10% kedvezmény
Sajnálom
20% Kedveznény
Legközelebb
15% kedvezmény
Majdnem!
Csatlakozz ma környezetbarát közösségünkhöz!
Közösségünk minden tagjának egy játékkal kedveskedünk. Csatlakozz, játssz és nyerj kedvezményt az Ecowear-tól!
Játékszabályzat:
 • Naponta játszhatsz egyet
 • Csalásért kizárás jár
 • Bármikor elhagyhatod a közösségünket.
 • A megnyert kedvezmény 1 óráig érvényes.
 • A kupon akciós termékre nem használható fel
×
×

Cart

Malcare WordPress Security