Camille biopamut gyerek pólo
Camille gyerek póló

7750 Ft

7750 Ft

Opciók választása

Camille gyerek póló

7750 Ft

Cuki rókás póló a Picture Organic Clothingtól! Ez a Camille gyerek biopamut póló lányoknak, ami 100%-ban GOTS által tanúsított organikus pamutból készült. A környezetbarát és prémium alapanyaghoz csinos szabás és kedves minta társul, hogy tökéletes legyen az összkép.

Döntsetek felelősségteljesen, és válasszátok a Camille etikus és egészséges rókás biopamut pólót!

Cikkszám: KTS071 Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

Alapanyagok

100%

organikus pamut Organikus pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Camille kislány póló leírása

A Camille póló a Fox női póló gyerekeknek készített változata. Ezen a pólón is a cuki sapkás-rókás minta van a középpontban. Mindez 100% GOTS által tanúsított organikus pamutból.

Miért érdemes organikus pamut ruhát választani?

Fantasztikusan puha tapintatúak.  A színei nagyon kellemesek, és víz alapú festéket használnak hozzájuk. A pamut alapanyag termesztése során nem használnak szintetikus vegyszereket. Ezért azok maradványa sem található meg a pamutban.

De a számodra fontos végeredmény:  Amikor ezt a pólót használod, biztosan semmilyen mérgező anyaggal nem találkozik a bőröd. Ezzel is csökkentve a ma már népbetegségnek számító bőrallergiás betegség (ekcéma) kialakulásának esélyét.

Védd meg magad, és gyerekedet! Érezzétek jól magatokat a bőrötökben, és óvjuk együtt gyerekeink jövőjét!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Camille organikus pamut kislány póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fehér

Méret:

8 év, 10 év, 12 év, 14 év

Szabás:

Médium Fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security