Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Other gyerek sínadrág

31990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Környezet tudatos életmód már gyerekkortól!  Az Other gyerek sínadrág már a fiatalok életébe becsempészi a zöld gondolkodásmódot! Korán rádöbbennek: ahhoz, hogy környezet barát életet éljenek nem kell lemondani semmiről.

Gyermekével együtt növekvő síkabát! A “Grow With Me” rendszernek köszönhetően nem csak egy télre.

Cikkszám: KPT015 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Alapanyagok

40%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

60%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Other gyerek sínadrág leírása

Az Other gyerek sínadrág minden helyzetben hű társa lesz gyermekének. A sötétkék színének köszönhetően nehezen koszolódik és fiúk és lányok számára is divatos viselet. Úgy választottuk ki, hogy a Seattle fiú kabáthoz és a Marty lány síkabáthoz is tökéletesen passzoljon. A környezetbarát szemléletnek megfelelően 40%-ban újrahasznosított poliészterből készül. DRYPLAY membránjának köszönhetően a vízállósága, és a légző képessége is kiemelkedő: 10K/10K. Az Other sínadrág technikai paramétereiben vetekszik a felnőtt síruhákkal. Bélelt kialakításának köszönhetően elég meleg. Ezt a 7/10-es hőindex is garantálja.

A technikai nadrág tartós vízlepergető réteggel van kezelve, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a sínadrágokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét.A vízlepergető réteg C6-os besorolással rendelkezik. Ez annyit tesz, hogy nem tartalmaz PFOS és PFOA vegyületeket, melyek kifejezetten károsak, és a környezetbe is kiszivárognak.

Ha már a hosszú éveknél tartunk: A növekedj velem rendszernek köszönhetően a nadrág szárai és a bennük található hófogó mérettől függően 38-50 mm-rel meghosszabbíthatóak.

A nadrág varrásait a kritikus helyeken ragasztással is megerősítették a teljes vízállóság érdekében. És hogy a korona felkerüljön a nadrágra, és ezt mindenki lássa: jobb oldalon hátul a nadrág szárán a jól látható logó: ” RECYCLED PRODUCT“. Legyetek büszkék rá, hogy figyeltek a környezetre!

Az Other gyerek sínadrág “Medium fit” szabású.

Növekedj velem rendszer gyerek síkabátokon és sínadrágokon

További technikai részletek

Az Other gyerek sínadrág  DryPlay membránja 10k/10k  paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelen esetben a kabát 10000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 10000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Ezek a számok a gyerek síkabátok között a felső kategóriába tartoznak.

A nadrág varrásai mindenhol meg vannak erősítve ragasztással is a teljes vízállóság érdekében. Ennek megfelelően a cipzárok is vízálló kialakításúak. A nadrág szárában hófogó kapott helyet.

Ezek mind azért vannak, hogy körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Megvéd, jól néz ki, és együtt növekszik a gyermekkel!

Technikai paraméterek

Hőindex Hőindex
7/10

Vékony

Nagyon meleg

Termékeink vízállósága

10K

Vízállóság

Termékeink légzőképessége

10K

Légzőképesség

Szín:

Sötétkék

Méret:

8 év, 10 év, 12 év, 14 év

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 1,93 kg. Ez 4,92 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 72%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security