Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Nino gyerekpulóver – Picture

24995 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A Nino gyerekpulóver a Picture Organic Clothing remekműve kicsiknek, amely a melegséget, kényelmet és stílust ötvözi egy puha és divatos pulóverben. Az olajkék színű pulóver kifejezetten gyerekek számára készül, és ideális választás hűvös napokra, legyen szó iskoláról, kirándulásról vagy otthoni pihenésről.

 

Cikkszám: KSW051 Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Alapanyagok

70%

organikus pamut Organikus pamut

30%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Nino Gyerekpulóver: Kényelmes, Meleg és Környezettudatos Stílus

A pulóver kényelmes és praktikus. Minden részletét úgy tervezték, hogy a gyerekek számára maximális kényelmet nyújtson. A puha kapucni a hideg elleni védelmet szolgálja, így a gyerekek bátran szaladgálhatnak még a hidegebb napokon is. A rugalmas passzé az ujjak és a derék körül biztosítja a tökéletes illeszkedést, így a pulóver mindig pontosan olyan lesz, amilyennek lennie kell.

A pulóver legfeltűnőbb részlete a különleges „fotómontázs”, amely egy kézzel rajzolt róka képével díszíti a mellkast. Ez a részlet nemcsak stílusos, hanem környezettudatos üzenetet is hordoz, hiszen a Nino pulóver az „organic clothing” kollekció része, ami azt jelenti, hogy környezetbarát anyagokból készült.

A pulóver kenguru zsebében minden elfér, amire a gyerekeknek szükségük lehet, legyen az egy apró játék vagy egy melegítő kendő a hideg időben. A Nino gyerekpulóver nemcsak kényelmes és praktikus, hanem stílusos megjelenést is biztosít, így gyermeked mindig divatos és kényelmes öltözékben lehet.

Miért érdemes organikus pamut ruhát választani?

Fantasztikusan puha tapintatúak.  A színei nagyon kellemesek, és víz alapú festéket használnak hozzájuk. A pamut alapanyag termesztése során nem használnak szintetikus vegyszereket. Ezért azok maradványa sem található meg a pamutban.

De a számodra fontos végeredmény:  Amikor ezt a pulóvert használja gyermeked, biztosan semmilyen mérgező anyaggal nem találkozik a bőre. Ezzel is csökkentve a ma már népbetegségnek számító bőrallergiás betegség (ekcéma) kialakulásának esélyét.

Válaszd a Nino gyerekpulóvert, és biztosítsd gyermekednek a legjobbat, miközben környezettudatosan döntesz!

Szín:

Kék

Méret:

8 év, 10 év, 12 év, 14 év

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security