Nordic női átmeneti kabát - Újra felhasznált pamut - Picture Organic Clothing
Nordic női átmeneti kabát

43390 Ft

43390 Ft

Opciók választása

Nordic női átmeneti kabát

43390 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Kényelmes, divatos újra hasznosított anyagokból készül a Nordic női átmeneti kabát! Ideális tavaszra vagy őszre is, hiszen az anyaga nem vastag, de jól szellőzik kifelé, ugyanakkor megvéd a hűvös széltől. A víz lepergető réteg pedig biztosítja, hogy sose ázhass el!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

98%

pamut Újra hasznosított pamut

2%

Spandex Spandex

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Nordic női átmeneti kabát leírása

Rendívül puha tapintatú, újrahasznosított pamutból készülő kabát, a Pirture-organic-Clothingtól megszokott rafinériákkal.
A kabát karcsúsítása a belső oldalon befűzött gumi szalaggal állítható.  A belső bélés vidám színezése teljesen ellentétes a külső visszafogott formával. A Nordic női átmeneti kabát színébe és formájába beolvadó “Recycled” hímzés, és fém logó egyértelműen jelzi mindenkinek, hogy nem egy hétköznapi kabátról van szó.
Két nagy elülső zsebében és a belső zsebben minden fontos
dolgodat magaddal viheted. Mintás kapucnia kellő védelmet nyújt szél esetén.
A pamut alapanyagra tekintettel nem egy esőkabátról van szó. Bár mérsékelten vízálló a vízlepergető rétegnek köszönhetően, mégis inkább hűvösebb, de száraz napokra javasoljuk a használatát.
Szeretnél valami különlegeset? A Nordic női átmeneti kabát biztosan az!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
Az Nordic női átmeneti kabát “Street fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Kék-baige

Méret:

S, M, L

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 4,92kg. Ez 1,93 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 72%-a.

Szabás:

Street

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security