Nova síkabát férfiaknak, sötétkék színben
Nova férfi síkabát – Picture

99990 Ft

99990 Ft

Opciók választása

Nova férfi síkabát – Picture

99990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Színes, vidám és fiatalos sí/snowboard kabát nagyon komoly technikai jellemzőkkel. Az élénk színek környezetbarát belsőt rejtenek. Ebben a kabátban biztosan jól fogod magad erezni a pályán, és azon kívül is.

A Picture Organic Clothing Nova síkabát etikus körülmények között, újrahasznosított poliészter felhasználásával készült és környezetbarát (PFC mentes) vízlepergető réteget kapott.

Dönts felelősségteljesen, és válassz prémium minőségű, újrahasznosított poliészterből készült síkabátot.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

64%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

36%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Nova síkabát leírása

A Nova síkabát a Picture Organic Clothing  Friends kollekciójának legjobban felszerelt darabja, egyik csúcsmodellje.
Friends kollekció az, amivel a márka elindult, még 2008-ban. Vidám színeiről és sokszor egészen laza szabásáról lehet felismerni. Igazi “freerider” cucc.
Ehhez érkezett később az “Expedition line“, ami visszafogottabb designnal, inkább a technikai részletekre koncentrál.
A harmadik vonalat az “Adventure line” jelenti, aminek a darabjait leginkább utcai használatra szánják. Érdekesség, hogy ettől függetlenül, az utcai kabátokban is megtalálható a síbérlet tartó, és a hófogó, illetve azok is teljesen vízállóak. Nem is baj, hiszen ki tudja mikor adódik alkalom egy pár csuszásra.
 
A Nova kabátra visszatérve, látható hogy egy kifejezetten színes, érdekes darabról van szó. Jól illik a Friends kollekció laza, vidám, és színes darabjai közé. Az élénk színek azonban ennél a kabátnál az “Expedition line”-nál megszokott technikai repertoárral érkeznek. Az R-PET membrán 20k/15k-s és a cipzárok is teljesen vízhatlanok. A kabátot úgy alakították ki, hogy biztosan mindig felülkerekedjen az időjárás viszontagságain.
Síeléshez és snowboardozáshoz is tökéletes választás. A hófogóknak köszönhetően a hó biztos nem fog a hátad közepén megolvadni egy nagyobb esés után sem. A nyakrészen kialakított fenyőfás minta nagyon sokat ad hozzá, az amúgy sem unalmas designhoz.
 
A legjobb dolog csak most jön. A kabát nagyon különleges részletekkel is el van látva, mint például azérintésérzékeny telefontok, ami rögzítve is van a belső zsebhez. Nyugodtan előveheted a mobilodat még a felvonóban is, biztosan nem fog leesni. A másik hasznos részlet a beépített szemüvegtörlő, ami mindig kéznél van.
Ha szeretnél minőségi cuccban csúszni, és jól kinézni egyszerre, akkor nincs ennél jobb választás! 

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Nova férfi síkabát “Freestyle fit” szabású. A részletekért kattints!

További technikai részletek

A Nova síkabát R-PET membránja 20k/15k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelent esetben a kabát 20000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 15000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Ezek a számok technikai kabátok között is a felsőbb kategóriába tartoznak.

Az erős membrán mellett a kabát anyagát tartós vízlepergető réteggel kezelték, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a síkabátokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg C6-os besorolással rendelkezik. Ez annyit tesz, hogy nem tartalmaz PFOS és PFOA vegyületeket, melyek kifejezetten károsak, és a környezetbe is kiszivárognak.

A kabát varrásait mindenhol ragasztással erősítették meg a teljes vízállóság érdekében. Ennek megfelelően a cipzárok is vízálló kialakításúak. A kabát ujjaiban és derékrészénél hófogó kapott helyet.

Ezek mind azért vannak, hogy körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Megvéd, és jól néz ki!

Technikai paraméterek

Hőindex Hőindex
5/10

Vékony

Nagyon meleg

Termékeink vízállósága

20K

Vízállóság

Termékeink légzőképessége

15K

Légzőképesség

További információk

Szín:

Sötétkék

Méret:

S, M, L, XL

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 4,92 kg. Ez 1,93 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 72%-a.

Szabás:

Freestyle fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security