Paola póló

8990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

A tiszta fehér organikus pamuton megjelenő kék és világosbarna minták igazi harmóniát teremtenek a színekben, míg a felső szabása tökéletesen megfelel az idei divatnak. Oldalt csak kösd össze lazán, vagy egy kicsit szorosabban, ha szeretnéd megmutatni a tavaszi edzések eredményét!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Organikus Pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Etikus

Paola póló
Paola póló

Részletes leírás

Az idei nyár nagy trendje a “megkötős” felső megtalálható az EcowearHu-ban is! A Picture Organic Clothingtól megszokottan ez is eltér kicsit a megszokott formától, hiszen, itt oldalt tudjátok kedvetek szerint lazábbra, vagy éppen szorosabbra kötni a póló alján lévő két fület.

A fehér organikus pamut atlétát letisztult kék és barna minták díszítik, amik jól harmonizálnak egymással, és a póló alapszínével is. A minták víz alapú festékkel készültek. A póló anyaga pedig organikus pamut. Mindkettő egészségesebb viselet, mint a hagyományos termékek által használt szintetikus festékek.

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Paola póló “Fashion fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fehér

Méret:

XS, S, M, L

Felhasznált anyagok:

100% GOTS által tanúsított organikus pamut

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,36 kg. Ez 0,6 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 38%-a.

Szabás:

Fashion Fit

Gyártó:

Picture Organic Clothing

Érdekelhetnek még…