Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Metoo szoknya

12990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A Metoo szoknya remek társ lehet a forró nyári napokon. Kényelmes, rugalmas anyagának köszönhetően követi a lábaid vonalát, viszont nem akadályoz a mozgásban.

Garantáltan te is bele fogsz szeretni, és még a környezetért is teszel

Cikkszám: WSK005 Kategóriák: ,

Alapanyagok

100%

organikus pamut Organikus pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Részletes leírás

A Metoo szoknya a Picture Organich Clothing nyári kollekciójának elengedhetetlen darabja. A színvilágával tökéletesen illeszkedik bármelyik női felsőhöz, akár a fehér akár a fekete színűt választod.

A szoknya több apró részlete is kiemelendő, elsőként a nem is olyan apró megkötő az oldalán, amelyek segítségével kedvedre változtathatod, hogy milyen hosszúra szeretnéd hagyni a szoknyád. A másik a jobb oldalt, hátul elhelyezkedő hímzett Picture logó, ami szintén neon sárga színt kapott. A harmadik apróság pedig maga a szoknya pöttyözött anyaga. Ha kicsit közelebbről megnézed, látszik, hogy nem teljesen fekete az anyag, hanem mákszerű, picike sárga pontok díszítik.

A Metoo szoknya anyaga 100%-ban organikus pamut, ami azt jelenti, hogy a pamutot vegyszerek nélkül, nem génmódosított növényeken termesztik. A GOTS tanúsítvány szabályozza a feldolgozás során használt anyagokat, és a munkások életkörülményeivel kapcsolatos előírásokat. Többek között biztosított a megfelelő juttatás, és gyermekmunka sem fordulhat elő.

Ezeken felül pedig remek párost alkot például az Indian summer póló bármelyik darabjával, ha valami egységesebbre vágynál!

A Metoo szoknya “Medium fit” szabású.

Méret:

XS, S, M, L

Szín:

Fekete, Fehér

Felhasznált anyagok:

100% GOTS minősítésű organikus pamut

Széndioxid lábnyom

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,41 kg. Ez 0,68 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 38%-a.

Szabás:

Medium

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security