Metoo szoknya

12990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A Metoo szoknya remek társ lehet a forró nyári napokon. Kényelmes, rugalmas anyagának köszönhetően követi a lábaid vonalát, viszont nem akadályoz a mozgásban.

Garantáltan te is bele fogsz szeretni, és még a környezetért is teszel

Törlés

Leírás

Alapanyagok

100%

organikus pamut Organikus pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Részletes leírás

A Metoo szoknya a Picture Organich Clothing nyári kollekciójának elengedhetetlen darabja. A színvilágával tökéletesen illeszkedik bármelyik női felsőhöz, akár a fehér akár a fekete színűt választod.

A szoknya több apró részlete is kiemelendő, elsőként a nem is olyan apró megkötő az oldalán, amelyek segítségével kedvedre változtathatod, hogy milyen hosszúra szeretnéd hagyni a szoknyád. A másik a jobb oldalt, hátul elhelyezkedő hímzett Picture logó, ami szintén neonsárga színt kapott. A harmadik apróság pedig maga a szoknya pöttyözött anyaga. Ha kicsit közelebbről megnézed, látszik, hogy nem teljesen fekete az anyag, hanem mákszerű, picike sárga pontok díszítik.

A Metoo szoknya anyaga 100%-ban organikus pamut, ami azt jelenti, hogy a pamutot vegyszerek nélkül, nem génmódosított növényeken termesztik. A GOTS tanúsítvány szabályozza a feldolgozás során használt anyagokat, és a munkások életkörülményeivel kapcsolatos előírásokat. Többek között biztosított a megfelelő juttatás, és gyermekmunka sem fordulhat elő.

Ezeken felül pedig remek párost alkot például az Indian summer póló bármelyik darabjával, ha valami egységesebbre vágynál!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Metoo szoknya “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fekete, Fehér

Méret:

XS, S, M, L

Felhasznált anyagok:

100% GOTS minősítésű organikus pamut

Széndioxid lábnyom

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,41 kg. Ez 0,68 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 38%-a.

Szabás:

Medium

Gyártó

Érdekelhetnek még…