City női short

17290 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

A City női short  remek társ lehet a forró nyári napokon.  Az Indian Summer pólóval egy formás kis együttest alkotnak! Remek szabás, nagyon kellemes tapintású organikus pamut alapanyag.

Nevezhetjük egyszerűen forrónadrágnak! Biztos lehetsz benne, hogy különleges élmény lesz a viselése.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Organikus Pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Etikus

City női short
City női short

Részletes leírás

A City női short bársonyos,  puha tapintatú biopamutnak köszönhetően kellemes viselet. A széles, gumírozott derékrész kényelmes, és egyedi formát eredményez. Ideális lehet sportoláshoz, pihenéshez, kiránduláshoz, és nem utolsó sorban vízpartra.  A szolid alapszínű City női short az indián mintás, rikító sárga fűzővel erős kontrasztot   biztosít. A díszítő feladat mellett  a megkötős fűző biztosítja, hogy mindenképpen a helyén maradjon a nadrágod!
A két nem túl nagy zsebben inkább csak apróságok számára van hely.
A hímzett Picture logó, pedig minden szakértő számára egyértelműen mutatja, hogy egy különleges ruhadarabról van szó!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A City női short “Fashion fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Korall

Méret:

XS, S, M

Felhasznált anyagok:

100% GOTS minősítésű organikus pamut

Széndioxid lábnyom

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,41 kg. Ez 0,68 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 38%-a.

Szabás:

Fashion fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…