Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Polár sál – Barts

6990 Ft


Barts kiegészítők nyárra, télre...

A polár sál  puha, meleg és divatos darabja lesz a téli ruhatáradnak. A bolyhos polár hosszú sál a legnagyobb hidegben is hű társad lesz.

A forma és a kényelem mellett azonban ne feledkezzünk el a környezetbarát, újrahasznosított poliészter anyagról sem, ami egy apró lépés a hideg teleink megőrzésében.

Cikkszám: 010400 Kategóriák: , Címkék: ,

Alapanyagok

100%

újrahasznosított PES Újrahasznosított PES

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

A Barts polár sál bemutatása

A Barts polár sál egy meleg és felelősségteljes választás télre.

Egy divatos és meleg sál nem csak a hideg ellen biztosít védelmet, de elegáns kiegészítőként is szolgálhat a ruhatáradban.

Meleg és puha

A könnyű és puha sál kellően hosszú, hogy bőségesen körülölelje a fázós nyakadat, akár többször is! Ha pedig nincs olyan hideg valamilyen egyedi megkötési móddal is kiemelheted a megjelenésedet.

Recycle Bottle

A fenntarthatóság jegyében

A Barts termékek egyre nagyobb számában jelenik meg valamilyen környezetbarát alapanyag. A polár sál esetében 100%-ban újrahasznosított poliészter használtak a termék előállítása során.

Ha a sálad mellé illő fülvédőt is keresel, javaslom, hogy nézd meg a Barts polar fejpántot is!  Kiváló környezetbarát együtteshez jutsz, amivel nem csak a füleidet óvod, de tettél egy apró lépést jövőnk védelmében is!

Szín:

Fekete, Sötétkék

Méret:

Egy méretben készül

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security