Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Ykam téli sapka – Barts

8990 Ft


Barts kiegészítők nyárra, télre...

Az Ykam téli sapka egy jól használható és divatos darabja lesz a téli ruhatáradnak. Háromféle jól kombinálható színű kötött külső hihetetlenül puha belső bélést takar, így a sapi a legnagyobb hidegben is hű társad lesz.

A forma és a kényelem mellett azonban ne feledkezzünk el a környezetbarát, újrahasznosított poliészter anyagról sem, ami egy apró lépés a hideg teleink megőrzésében.

Cikkszám: 5759013 Kategóriák: , , Címkék: , ,

Alapanyagok

43%

Akril Akril

29%

Poliészter Poliészter

28%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Ykam téli sapka leírása

Az Ykam téli sapka egy elegáns és felelősségteljes választás télre.

Tudjuk, hogy a sapka viselése néha kompromisszumot jelent, mert jobban zsírosodik tőle a hajad, ráadásul össze is borzol. Néha  mégis elkerülhetetlen, hogy sapkát hordj. Például síeléskor, ha nem szereted a sisakot, vagy ha csak megpihentek egy hütténél, illetőleg nagyon hideg napokon, ha fáznak a füleid. De miért is jó választás ez a sapi?

Kötött külső rész

Első ránézésre is egyedi megjelenést ad a sapkának a külső rész különleges kötésmintája. A három klasszikus alapszín biztosítja, hogy mindenki megtalálhatja közüle kedvenc sapkáját.

Meleg polárbélés

A sapka alsó felében meleg, puha polárbélést kapott. Így nem csak a sapka viselésének a komfortját növelték, de hidegebb napokon is biztos védelmet nyújt a füleidnek.

Recycle Bottle

A fenntarthatóság jegyében

A Barts termékek egyre nagyobb számában jelenik meg valamilyen környezetbarát alapanyag. Az Ykam téli sapka esetében 28%-ban újrahasznosított poliészter használtak a fonál előállítása során

Tehát ha sapkára van szükséged, a Barts Ykam sapija egyértelműen jó választás. Hiszen nem csak a füleidet óvod vele, de tettél egy apró lépést jövőnk védelmében is!

Méretezés

Az Ykam téli sapka csak egy méretben készül, így nem kell a méreten gondolkodnod! Rendeld meg bátran, vagy nézd meg a többi sapkánkat.

Szín:

Sötétkék, Barna, Zöld

Méret:

Egy méretben készül

Gyártó

Alapanyag

,

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security