Rain női pulóver

27990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

Színes, kényelmes sokoldalú. Ezekkel a szavakkal lehetne legjobban leírni a Rain női pulóvert, amely első zsebei, a csíkos kapucni belsője és szabálytalan mintája miatt, már elsőre imádnivaló.

A  külső azonban nem minden. Felpróbálva hihetetlenül puha és meleg a pulcsi, a kapucni pedig bármikor jól jön egy futó zápor során.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Organikus Pamut
0%
Újrahasznosított poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Újrahasznosított

Etikus

Rain női pulóver
Rain női pulóver

Részletes leírás

A Rain női pulóver kicsit eltérve a társaitól egy igen színes egyéniség. A pulóver alap színe kék, míg a mellkasi részen keresztbe fehér csíkos és rózsaszín részek találhatók, életet lehelve az egész megjelenésébe. A hozzá tartozó kapucni mély és kényelmes, a belseje pedig a mellkason található rózsaszín és fehér csíkokkal van kibélelve, ami még izgalmasabbá teszi a megjelenést, ha ki van cipzározva a pulóver felső része. Másik különlegessége, hogy a nyaka egészen állig felhúzható, ezzel véd a hűvösebb napokon is.

A pulcsi nem csak jól néz ki és kényelmes, de környezetbarát is. Ez annak köszönhető, hogy organikus pamutból készül, ami “Organic Exchange” tanúsítvánnyal van ellátva, így garantálva annak minőségét.

Ha neked is bejön ez a vidám, sportos stílus, akkor válj te is egyediévé ebben a Picture pulcsiban!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Rain női pulóver “Fashion fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Kék

Méret:

XS, S, M, L

Felhasznált anyagok:

70% "Organic Exchange" által tanúsított organikus pamut, 30 % újrahasznosított poliészter.

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 2,87 kg. Ez 1,4 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 67%-a.

Szabás:

Fashion fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Rain női pulóver - Picture Organic Clothing
Rain női pulóver

27990 Ft

27990 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security