Redbud kártyatartó pénztárca RFID blokkolós előröl
Redbud kártyatartó – Tentree

11490 Ft

11490 Ft

Opciók választása

Redbud kártyatartó – Tentree

11490 Ft


TenTree - ültess 10 fát velünk - először Magyarországon

Eleged van a tömött pénztárcából, amit már alig tudsz beletuszkolni a zsebedbe? A Redbud kártyatartó radikális változást hoz az életedbe.

Az RDFI blokkolós Tentree bankkártya tartó segít magaddal hordani a legfontosabbakat, miközben simán becsúszik a zsebedbe. Mindez stílusos designnal, újrahasznosított alapanyagból. És ne feledd, 10 fát is ültetsz vele!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

100%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

10 fát ültetsz

10 Fát ültetsz

Miért válaszd a TenTree-t?

Nem kell óriás, harcos környezetvédőnek lenned ahhoz, hogy valami maradandót tegyél a Földünkért! Olyan apróságok, mint a környezetbarát bevásárlótáska használata, vagy a biciklizés a munkahelyre, vagy épp a “10 fát ültető kártyatartó” vásárlása már rengeteget változtatnak a bolygó helyzetén. Különösen, ha a sok kis dolgot millióan teszik meg egyszerre…

A TenTree az etikus gyártáson és az újrahasznosított alapanyagokon kívül 10 fa ültetését is vállalja minden egyes eladott termék után. Töltsd fel a címkén található fa-kódodat, és nézd meg hová kerültek a fáid!

 
 
 
 
 

Ültess

0
FÁT
 
 
 

Redbud kártyatartó részletes leírás

Az elmúlt pár évben radikálisan változtak a fizetési lehetőségeink. Először a “lehúzós” majd a “bedugós” bank és hitelkártyák terjedtek el, majd jött az érintéses fizetés, végül pedig a telefonunkon, okos óránkon jelent meg az NFC-s pénzköltés kényelmes lehetősége.

Ezek az újdonságok átformálták szokásainkat, egyre kevesebb készpénzt használunk, ennek ellenére ezt a változást a pénztárcánk sokszor nem követte. Itt az idő lecserélni a hűség és bónuszkártyákkal teletömött duci pénztárcákat!

Szerintünk a célra tökéletes választás a Tentree újrahasznosított poliészterből készült RFID blokkolós kártyatartója, amibe minden belefér, amire a hétköznapokon szükséged lehet:

Ha neked is bejön ez a minimál stílusú slim wallet, már csak a színben kell döntened! És ne felejtsd, megvásárlásával 10 fa elültetését is finanszírozod!

További információk

Szín:

Fekete, Fenyőfás

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security